2777
2789
عنوان

خستم به خدا

152 بازدید | 20 پست

هییییچ گوشت و مرغی تو خونه نداریم .بچه هامم غذا گوشتی خیییلی دوست دارن .شوهرم یه مدتیه بیکاره.براش کار جور شده روزی ۳۰۰ میگه کمه نمیرم.به خدا برا نهار ظهر موندم .شرمنده بچه هامم بس غذای بی گوشت جلوشون گذاشتم .میوه که هییییچ نداریم.جرات نمیکنم بهش بگم برو سر کار 

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتی که جرات نمیکنی ب شوهرت بگید بده سرکار!!!!!

وظیفه شه ک پول در بیاره کوتاه نیایی بد عادت میشه بگو اگه روزی ۳۰۰ کمه فعلا اینو بره تا کار خوب گیرش بیاد

خدایا شکرت بابت همه چی .💚
ماهی ۹تومن خوبه که.ازهیچی که بهتره.چرا نمیتونی بگی؟بگو برو ایشالا کار بهتر گیر میاری میزنی بیرون از ...

دنبال کار راحت با حقوق بالاست فکر ما نیست

[QUOTE=312603930]گفتی که جرات نمیکنی ب شوهرت بگید بده سرکار!!!!! وظیفه شه ک پول در بیاره کوتاه نیایی بد عادت میشه آره به خدا جرات نمیکنم میگه مگه از گشنگی مردی

عزیزم وقتی به شوهرت نمیگی فک میکنه الشرایط راضی هستی بگو فعلا ماهی نه تومن بهترازالانه که هیچی نداریم تازه این باعث میشه آدم قرض بالابیاره یا ازجیب بخوره وبعدازاینکه رفت سرکاربعدش مجبورید جای اونارو پرکنید براش توضیح بده شرایط سختی که خودتو بچه هات توش هستین 

شوهرت داره کوتاهی میکنه 

باهاش حتما حرف بزن بازبون خوش

یکم بزن به کولی بازی.شما چیزی نمیگی اونم عین خیالش نیس.دعوا کن بگو من نمیدونم از کجا ولی پول بیار خو ...

والا باهاش سرسنگینم برا خودش میزنه بیرون از خونه

روزی ۳۰۰ که خوبه حقوق کارمندی هم در همین حده

نمیدونم به خدا فکر خودم نیستم چون آدم پر خوراکی نیستم ففط برا این بچه ها