2777
2789
عنوان

کمک خواستن از خانواده

150 بازدید | 3 پست

دلم خیلی گرفته من خیلی توزندگی سختی کشیدم سالهاست با بدبختی وتنهایی بچه هامو بزرگ کردم ولی خیلی از پدرم ناراحتم وضع مالی خوبی داره تمام ارثشو به پسراش داد فقط یه تکه زمین بهم داد اونم بعد از یکسال گریه وزاری  اونم فروختم خرج زندگیم کردم الان دیگه هیچ کدوم هیچ کمکی بهم نمی‌کنند من هم قلبم مشکل داره دوساله مریضم الان میخام ازشون بخام کمکم کنند شما میگید من چیکار کنم اینطوری احساس حقارت میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم من الان 10ساله طلاق گرفتم حدود 4سالا خانواده شوهرسابقم نذاشتند شوهر سابقم برگرده با من وبچه هام زندگی کنه ازدواج من تحمیلی بود اول ابتدایی بودم که با زور قول ازدواج منو به شوهر سابقم دادن اونم پنجم ابتدایی بود تو اون سالها تا میگفتم نمیخام با اون آقا ازدواج کنم از دست پدرم فقط کتک میخوردم الان ناراحتی قلبی دارم افسرده شدم حوصله سر کار رفتن ندارم تو خرج زندگیم موندم