2777
2789
عنوان

عروسی ازدماغم دراومد😡😡😡😡

376 بازدید | 21 پست

عروسی دعوت بودیم بامادرم وخواهرم اینا؛ ازاینورتوکوچه خودمون یک ساختمون ۴طبقه درست میکنیم خواهربرادری نگهبانشم بابام چون بابام قراربودماروببره عروسی شوهرم موندجاش خلاصه اینکه تومدت عروسی هی بهم پیام میدادعزیزم کی برمیگردین، عروسی تموم نشدمن ساده روبگوفک کردم دلتنگم شده، چون قرارشدبعدعروسی دوباره بابام بره جای خودش بمونه شوهرم بیادخونه، ازعروسی برگشتیم اومدم خونه ولی شوهرم نیومدیک ربعی گذشت بهش زنگ زدم نیومدی کجاموندی گفت بادوستام رفتیم باغ توبگیربخواب الان اونقدی اعصابم خرابهههه ک نگوالان این ساعت وقت بیرون رفتنه اخخخخ الان نمیدونم باکدوم خری رفته یکی ازدوستاشم خراب واهل همه جورکاری هست اون اونجاداره خوش میگذره من اینجادارم حرررص میخورم. 

بترس از آن که دردنیانداردجزخدایاری، که نابودت کندآهش، اگرقلبی به درد آری........ 

با اجازه استارتر

خواهرا میشه برام دعا کنید که چیزی که دنبالشیم تا جمعه پیدا بشه و مشکلمون بزودی حل بشه🥺کل زندگیمونه😢یه صلوات مهمونم کنید آبجیا🥹

اجرتون با خدا🤲❤️🙏

دوستان کاردرمنزل که گفته بودم مال چندسال پیش هست و دیگه تموم شده لطفا انقدر سوال نکنید ممنون🙃

زنگ بزن با زبون نرم و گرم بیارش خونه

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما بدون اون رفتی عروسی خواسته تلافی کنه

❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...

با اجازه استارتر خواهرا میشه برام دعا کنید که چیزی که دنبالشیم تا جمعه پیدا بشه و مشکلمون بزودی حل ...

کاربر محترم این کار ممنوعه و باعث مزاحمت برای کاربرا و استارتر میشه...لطفا تکرار نکنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

عیبی نداره نمیگم ولش کنا ولی زیادم پاپیچش نشو فقط اگه بار اولشه یکم جدی برخورد کن عادت نکنه

اخه فکرم درگیره چه لزومی داشت نصف شب بره من وتنهابزاره میدونه ازتنهایی میترسم😡😭

بترس از آن که دردنیانداردجزخدایاری، که نابودت کندآهش، اگرقلبی به درد آری........ 
فقط میخوامممم جرررش بدم😔

تروخدا نه

قضاوتش نکن

آروم حرف بزن باهاش

تا بفهمی چخبر بوده و کیا بودن

با داد و بیداد بدتر حرصت میده

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
شما بدون اون رفتی عروسی خواسته تلافی کنه

خودش دلش نخواست منم اصرارنکردم ادم تلافی کنی نیست

تروخدا نه قضاوتش نکن آروم حرف بزن باهاش تا بفهمی چخبر بوده و کیا بودن با داد و بیداد بدتر حرصت م ...

الان تودلم رخت میشورن قلبم نامنظم میزنه حالم بده 

الان تودلم رخت میشورن قلبم نامنظم میزنه حالم بده 

زنگ بزن به بهانه های مختلف بکششونش خونه

با زبون نرم و چرب هااااا

یا پیشنهاد را...بطه بده 

اینجوری هم زودتر میاد

😁

والا