rasta_el مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 1092 عنوان کالسکه دوقلو پشت سرهم یا کنار هم؟ 180 بازدید | 13 پست نمیدونم کدومشو بخرم تعداد رای : 14 نظرسنجی کالسکه دوقلو پشت سرهم یا کنار هم ؟کدومش بهتره؟ پشت سرهم 6 42% کنارهم 5 35% دیدن نتایج 3 21% 1402/07/12 | 01:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قلب_منی_تو عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1719 با قرصی چیزی دوقلو باردار شدی اسی خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
rasta_el مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 1092 با قرصی چیزی دوقلو باردار شدی اسی قرص خوردم ،ژن دوقلویی زیاد دارییم
قلب_منی_تو عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1719 قرص خوردم ،ژن دوقلویی زیاد دارییم کلو امید؟ خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
قلب_منی_تو عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1719 لتروزول ببخشید زیاد میپرسم چندتا انداختی و چندم روز پری مینداختی خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
rasta_el مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 1092 ببخشید زیاد میپرسم چندتا انداختی و چندم روز پری مینداختی شب چهارم پریود شبی دوتا تا ۵ شب ،چرا همه دوقلو دوس دارن بخدا هیچ خوب نیست خیلی ادم اذیت میشه البته اگر کمکی نداشته باشی مث من
هرچی_میزنم_نمیشه عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 419 به نظرم کنار همیا دوتا جدا بخریدچون پشت سر هم بچه پشتی دلش میگیره چون نمیتونه جلوشو ببینه نق میزنه همیشه میخواد بیاد بیرون کاربری چهارم😐 با من درباره سیاست و مذهب حرف نزنین دیگه شماره ندارم🗿 🇮🇱🇺🇸
قلب_منی_تو عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1719 شب چهارم پریود شبی دوتا تا ۵ شب ،چرا همه دوقلو دوس دارن بخدا هیچ خوب نیست خیلی ادم اذیت میشه البته ا ... من خیلی دوست دارم دوقلو داسته باشم درسته سخته ولی یه دفعه راحت میشم . کوک دارم من مادرم نزدیکه با مادرشوهرم زندگی میکنم اونم هست. خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜