2777
2789
روی اعصابم اثر میزاره؟ باور من مثل نقلو نبات میخوردم

آره بابا کلا ما زنا هورمونامون رو رفتارامون خیلی اثر داره 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم بی‌سوادی گفته ای یو دی پوستو داغون میکنه؟؟؟؟؟ همون بیسواد نگفته سالی شش بار قرص اورژانسی نباید ...

خالم صورتش دقیقا همون شکلی شده که تو نت عکس گذاشته بودن نوشته بود  از عوارض ای یو.دی هست 

کدوم بی‌سوادی گفته ای یو دی پوستو داغون میکنه؟؟؟؟؟ همون بیسواد نگفته سالی شش بار قرص اورژانسی نباید ...

حتما میرم انجام میدم یا دیگه باید قبول کنه کاندوم برای همیشه چون طبیعی جلوگیری کردن خیلی اشتباهه

خالم صورتش دقیقا همون شکلی شده که تو نت عکس گذاشته بودن نوشته بود  از عوارض ای یو.دی هست

ای یو دی هورمونی لک میاره ،مسی نمیاره 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
حتما میرم انجام میدم یا دیگه باید قبول کنه کاندوم برای همیشه چون طبیعی جلوگیری کردن خیلی اشتباهه

من ای یو دی مسی و روس طبیعی همزمان 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

والا من همیشه طبیعی بوده و هیچ مشکلی هم نداشتیم یک فرزند ۶ ساله و یکی هم الان بیست هفته باردارم

که خودمون اقدام به آوردن بچه کردیم و ناخواسته نبودن بچه هام