2777
2789
عههههههههههههه فضای چند سال پیش سایتو دوست داشتم. کاربرا هم خیلی خوب بودن واسه همین میگم

من یادم نمیاد اون سال ها کسی فحاشی کنه

همه خیلی با احترام حرف میزدن. تفاوتش با الان زمین تا آسمونه

چقدر قدیمی؟

شما هم قدیمی محسوب میشی🤭😁

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان شما خودت قدیمی هستی؟بعد قدیمیا مثلا نژادشون فرق داره یا چی؟هر کی قدیمیه با شخصیته هر کی جدیده ب ...

وا یه چیزیت میشه ها من نگفتم قدیمی ام 

گفتم فضای قبلی سایتو دوست داشتم 

اره یه سر به تاپیک های سال ۹۲ .۹۳ بزنی از طرز حرف زدنه کاربرا متوجه تفاوت میشی قشنگ 

زمین تا اسمون

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

قدیمی و جدید نداره که! تو همه جا کاربر باشخصیت و بی شخصیت پیدا میشه !

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

میدونی فرقشون چی بود؟  قدیم همه دسترسی به اینترنت و لبتاب و... نداشتن  اکثرا سن و سال با ...

درسته 

اعلام حضور ✋🏻😂 از قبل نامزدیم اینجا بودم الان پسرم دو سالشه 😂

الهی🥺🥺🥺😘

من یادم نمیاد اون سال ها کسی فحاشی کنه همه خیلی با احترام حرف میزدن. تفاوتش با الان زمین تا آسمونه

دقیقاحرف منم همینه خیلی فرق دارن کاربرای الان و قدیم

من تاپیکای قبلو که میخونم قابل مقایسه نیستن اصللااا

حالا انگار قدیما قراره موز به دست وارد تاپیک بشن انقدر میگین قدیمی😒😂 انقدر دلم میخواست بگم من یکی ...

😂😂

قدیمی و جدید نداره که! تو همه جا کاربر باشخصیت و بی شخصیت پیدا میشه !

الان بچه زیاد ریخته تو سایت و البته کاربرای آقا

وگرنه بحث شخصیت نیست آدم حس میکنه اختلاف سنی زیاده و نمیتونیم براهم دوستان خوبی باشیم