2777
2789
این گزارشی ها ی جیره خور رو حذف کنید با تشکر

چی؟

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان شما خودت قدیمی هستی؟بعد قدیمیا مثلا نژادشون فرق داره یا چی؟هر کی قدیمیه با شخصیته هر کی جدیده بی شخصیت؟چه حرفایی میزنید بعضیاتون ادم شاخ درمیاره

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)

قدیمی هایی دیدم که فاقد شعور بودن  متاسفانه

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

خو اگ این طوره منم قدیمی ام الان 4 سال شده

منظورم برای سال ۹۲ و ایناس .خیلی مهربونن قدیمیا 

البته اره ۹۷ ۹۸ اینام قدیمیه

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
قدیمی که رمزشو یادش رفته یه کاربری دیگه زده چی؟؟ 🥺😂

اعلام حضور کنه😁😬

منظورم برای سال ۹۲ و ایناس .خیلی مهربونن قدیمیا  البته اره ۹۷ ۹۸ اینام قدیمیه

میدونی فرقشون چی بود؟ 

قدیم همه دسترسی به اینترنت و لبتاب و... نداشتن 

اکثرا سن و سال بالای 20 بود با سواد بودن با فرهنگ بودن

الان چون گوشی و نت همه گیر شده از هر قشری میان که این شده اوضاع سایت

۹۲ اینا

مارو دور ننداز👩🏿‍🦽

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
میخوای چیکار کنن قدیمیا؟ 

عههههههههههههه

فضای چند سال پیش سایتو دوست داشتم. کاربرا هم خیلی خوب بودن واسه همین میگم

اعلام حضور کنه😁😬

اعلام حضور ✋🏻😂

از قبل نامزدیم اینجا بودم الان پسرم دو سالشه 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
مارو دور ننداز👩🏿‍🦽

توام باش😘😁