2777
2789
عنوان

بیاین از معجزه امام رضا براتون بگم🦋💞

| مشاهده متن کامل بحث + 21046 بازدید | 82 پست
یه روز 13بدر بود داشتیم صبحانه میخوردیم یه شیشه مربا که از قبل باز شده بود مث اینکه داداشم با چاقو ز ...

واقعا عجب معجزه ای!!!!! شیشه ب این بزرگی چطوری اخه!  برگام ریخت! 

امام رضا قریونت برم 

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا مگ دل ندارم بمونم همچنان تو عقد مگ چی خاستم ازش. 

چیزی ک اون میدونه شما نمیدونی از اینده و حتی پشت پرده 

از طعنه ها ناراحت نشو منم مجردم و کلی طعنه میشنوم ادما عادتشونه 

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 

منو خیلی باحال دعوت کرد و هوام رو داشت تو سفر اولم 

قبلش خواب دیدم یه جا وایستادم کنار یه مناره بزرگ دارم به آسمون نگاه می کنم از آسمون گل می ریزه رو مناره و میاد پایین یه نسیم خنک هم میخوره به صورتم اصلا نمیدونستم اونجا کجاست بعد که بیدار شدم خیلی حال خوبی داشتم

داستان این که چجوری رفتم مفصله که همه کارا رو خودش درست کرد

یه شب بعد زیارت داشتیم میرفتیم هتل خانمی گفت میگن قراره یکی از صحنا رو گل بارون کنن گشتم پیدا کردم موندم تا مراسم شروع شد همون نسیم خنک همون ریزش گل از بالا یه گل هم افتاد روی چادرم

السلام علیک یا ضامن آهو

شوهرم برای شفای بچه م رفت که نشد و ... یکی دوماه بعدش دوتایی رفتیم یه حسی گفت برو لباس نوزادی بگیر ...

مبارکه الهی ک خیرو برکت بیاد تو زندگیتون خیلی خوشحال شدم

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
واقعا عجب معجزه ای!!!!! شیشه ب این بزرگی چطوری اخه!  برگام ریخت!  امام رضا قریونت برم&nbs ...

اخ نگو دکترش همش میگه چطور اینو سالم دادی پایین این شیشه باید چند تیکه میشد ور هر کدومش میرفت یه جای بدنت روز 13 یه دکتر درست درمونم نبود شانس و حکمت خدا عمم زنگ زد به یکی از دوستای دکترش اومد وقتی با امبولانس میبردنشون یه بچه هم بود که مث اینکه توی ماشین باباش وقتی که دنده عقب میومده سرش خورده بود تیر برق از سر گوشش خون میومده باباش زنگ زده حرم التماس گوشیو داده مامانم... مامانم میگه اولین خواستم شفای این بچه بوده که شب بعدش میاد خواب دختر داییم که داشته جارو میرده حرمو

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

ما زمستون داشتیم میرفتیم مشهد بعد نقشه به ما راه اشتباهی برد به جای اینه از راه بجستان بریم از راه گناباد رفتیم مسیر کوهستانی جاده باریک و کلا دره 

شب قبل هم کلی برف اومده بود جاده ها همه یخ زده بود 

خلاصه ما تو مسیر بودیم یه سراشیبی بود که بعدش هم یه پیچ بود یه طرفمون هم دره خیلی خطرناکی بود یهو به دلم خورد یه اتفاق بدی میفته همینکه از سراشیبی اومدیم پایین یهو ماشین سر خورد قشنگ سروته شد من دیگه گفتم الان ماشین دنده عقب میره میریم ته دره میمیریم اما نمیدونم واقعا چی شد یهو ماشین ایستاد 

اونجا بهم ثابت شد که امام رضا هوای زائرشو داره

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
یه چیزی رو که از امام رضا بخوایم امکان داره بعد چندسال بهمون بدش؟یعنی طولانی بشه بعد حاجت بده؟

اره  امام رضا چیزی یادش نمیره ب شرطی ک ادم خوبی باشی 

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
چیزی ک اون میدونه شما نمیدونی از اینده و حتی پشت پرده  از طعنه ها ناراحت نشو منم مجردم و کلی ط ...

نمیدونم کم اوردم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
یعنی واقعا بخاطر اون شاخ نباته بوده؟🙄🤔

امام رضا اونو داد ک ب من بفهمونه ک مامانتو شفا دادم بالاخره اونم متبرک بوده و خیلی تاثیر داشته بله 

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋