2777
2789
عنوان

شما برا پسرا به خودتون میرسید؟

152 بازدید | 18 پست

‏هزینه ای ک برای بهتر به نظر رسیدن جلو پسرا میکنیم جمع کرده بودیم الان کانادا بودیم.ناخون۵۰۰ خیلی کمش ۳۰۰.لیزر ماهی ۱.مژه ۵۰۰.ی دست لباس بدرد نخور حداقل ی تومن.رنگساژ مو از ی تومن

‏لوازم ارایشیا و روتین پوستیا همه از کمترینا بگیری که دویسته تا دو سه تومن.

این متنو یجا دیدم برام سوال شد که ما دخترا چرا به خودمون میرسیم و اینهمه خرج لوازم ارایش و چیزای دیگه میکنیم من حقیقتش فک میکنم هم بخاطر جلب توجه جنس مخالف و هم بخاطر دلم خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که اصلا تو فاز آرایش و ناخن کاشتن و اینا نیستم و نخواهم بود

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 

من هم برا خودم و هم بله برای جذابیت پیش کسی ک دوسش دارم و کاملا طبیعیه و چ پسر چ دختر دوس دارن پیش عشقشون جذاب باشن

و البته پیش همجنس های خودم در اون حدی ک می‌پسندم ب خودم رسیده باشم

ولی رسیدگی برا هرکس متفاوته مثلا من مو رنگ نمیکنم و اینا 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

من هیچکار نکردم اگر کردم به خاطر خودم بود

لیزر کردم از ۱۵ سالگی ک هیچ پسری نه تو زندگیم یود  نه تاثیری داشت توی جذبشون...کردم چون خودم راحت بودم.

کراتینم کردم چون موهام قر بود و شونه و خشک کردنش سختم بود.

الانم با لباسای ساده و قدیمی خودم بدون ارایش و چیزی میرم و میام

من واسه دل خودم 

مثلا واقعا حوصله مو و پشم ندارم یه تومن میدم لیزر 

کرم و لوازم آرایشی هم در حد متعارف و مارک خوب میگیرم ولی کم 

لباس هم مارک خوب میگیرم چون دوست دارم خوشتیپ و باسلیقه باشم 

چیزای دیگه نمیرم 

فقط همینا 

بیشتر برای حال خودمه 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

بیشتر به خاطر عقب نموندن از دخترای دیگه میکنیم از نظرم ، ولی من الان دوماهه فقط ریمل میزنم اونم مقدار کم ، هیچی بجز ضد افتاب بی رنگ نمیزنم‌و به پوستم میرسم ابرسان ویتامین سی و... واقعا حس بهتری دارم کلی ام از پولام موند، یه لباس گرفتم و تصمیم گرفتم فقط همونو برای دانشگاه بپوشم که اصلا فکرم درگیر چی پوشیدن نباشه

چه ربطی داره عزیزم... 

من نه ناخن میکارم نه مژه نه لیزر به خودم میرسم اما اینا رو نه اما هر کیو ببینم این کارا رو کرده بیشتر دوست دارم ادم باید برای دل خودش زندگی کنه.. 

این کارا به خانوما اعتماد به نفس میده و روحیه اشونو تازه میکنه

خوش به حالتون که به خودتون می‌رسید من نه حوصله دارم نه هزینه اشو

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه!