2777
2789
دخترمو ٢ روزه از شیر گرفتم اون با این شرایط تقریبا کنار اومده اما من نه حال روحیم که پاچیده هیچ واى شیر جمع شده تو سینم دارم از درد مى میرم دردش به دست و کتف و گردنم هم زده مى خوام زار زار گریه کنم راه حلى برام دارین؟ الان که داروخونه شبانه روزى نزدیکم نیست چه کنم؟
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن
برو زیر دوش کمی بدوش ، در حد سبک شدن
فردا میبینی کم شده

روحیه هم ، درست میشه
همه همین جورین کم و بیش
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها یخ رو هم امتحان کردم ولى انگار دست از سرم بر نمى داره
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن
دوش اب گرم بگیر بگیر اب سرد بیشتر اذیتت میکنه منم دوهفته ای میشه دخترمو از شیر گرفتم واقعا درکت میکنم عزیزم وقتی دخترم شیر میخواست خودم بیشتر گریه میکردم خدا کمکت کنه.من نذر حضرت رقیه کردم تا نون پنیر پخش کنم تا دخترم زیاد اذیت نشه خیلی کمکم کرد امتحان کن
یخ چرا دوش اب ولرم بدوشش بدو من دو بار بچه از شیر گرفتم دخترم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
آوینا جان دیشب هم همین کار رو کردم ولى هنوز قصد خواب نداره