2777
2789
عنوان

دندون قروچه و درد فک

243 بازدید | 16 پست

دوستان کسی دندون قروچه داشته که خوب بشه ؟ 

من دندون های زیباییی داشتم همه صاف و مرتب و بدون فاصله ، متاسفانه بعد ازدواج در اثر استرس زیاد ، بعد چند وقت دیدم صبح ها بعد از بیدار شدن فکم درد میکنه و دندونام ترک خورده ، یه دکتر تشخیص داد که شب تو خواب دندون قروچه میکنم و من از شدت سابیدن دندون هام فکم قفل میشد ، و اگر دهانم رو برای کاری مثل دندونپزشکی باید باز میزاشتم فکم قفل میشد و دیگه بسته نمیشد. 

حالا هم نزدیک ۴ ساله نایت گارد میزارم ولی خسته شدم. چکار کنم ؟

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم ت خواب همینجوری میکرد خود به خود خوب شد ، دکتر و اینام نرف ولا

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
همسرم ت خواب همینجوری میکرد خود به خود خوب شد ، دکتر و اینام نرف ولا

خب شاید شدتش کم بوده ، برای من دندون هام رو انقدر سابیدم کوتاه شد

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

منم دقیقا همین مشکل و دارم 

چند بارقبل خواب به خودم گفتم دندون‌قروچه نکن 

حالا دیگه دندون درد ندارم فک کنم خوب شده 

اما چه فایده همه ی دندونام خرد شده 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
راه حلت فقط نایت گارده که میزنی

آره ولی گاهی اوقات موقع گذاشتن تو دهانم احساس تهوع میگیرم و به زور تحملش میکنم. خیلی بده .😭

منم چند ماهه درگیرم همه دندونام ترک خورده و ساییده شده نایت گارد چقدر شد هزینه اش

من اولین دکتری که برام درست کرد ، خیلی نازک درست کرده بود و هزینه بالایی گرفت ، ولی در اثر سابیدن زیاد ، نایت گارد به ۲ ماه نکشید خراب شد ، ولی بعد اون رفتم دکتر دیگه یه نایت گارد محکم درست کرد ، پارسال یک میلیون شد. 

منم دقیقا همین مشکل و دارم  چند بارقبل خواب به خودم گفتم دندون‌قروچه نکن  حالا دیگه دندو ...

خیلی بده ، دندون ها حیف میشن 😥😢

منم این مشکل رو دارم و نمیدونم چیکارکنم،من از بچگی دندون قروچه دارم،حتی زمان بیداری ،یه دفعه حولسم ن ...

موقع بیداری به نظرم باز قابل کنترله ، ولی موقع خواب که آدم نمیدونه چکار میکنه  . 

فکر میکنم باید بری روانشناس قرص آرامبخش بده ، همه مریضی ها از استرس لعنتی هست.