آی_لار مدیر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 4709 عنوان چطوری به نامزدم بگم بهم پول بده یا برام لباس بخره؟ | مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 20 پست ۷ ماهه عقدم اما تا حالا نگفتم بهم پول بده یا لباس بخر دو سه بار خرج کردم داد اما اضافه پول نداده خسیس نیستا خوراکی اینا خیلی میخره ولی لباس نهالان مانتو یا بارونی مناسب پاییز میخوام نمیدونم چطوری بهش بگم روم نمیشه چطور بگم کمکم کنید؟؟؟ 💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚 1402/07/11 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آی_لار مدیر استارتر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 4709 بگو بریم من لباس بخرم بعد میرید اونجا حساب میکنه😁 اخه میترسم نداشته باشه 💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
خدا_میبینع عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 1240 اخه میترسم نداشته باشه خب بگو هروقت تونستی بریم... 🇵🇸🖤کاش میتونستم همه ی بچه های فلسطین رو تو قلبم نگه دارم تا وقتی که جنگ ها تموم بشه:)
ay1380 عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 10268 عزیزم مگه شما رسم عیدی ندارین ما رسم داریم هر مناسبتی کلی لباس و طلا و خوراکی میارن لباسای تابستونی رو سرتا پا تو عید قربان میخرن لباسای پاییزی و زمستونی و بوت و پالتو و کاپشن رو تو یلدا میخرن عید فطر و عید نوروز هم میخرن
الاااههه عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 2833 بگو کی بریم خرید پاییزی کلی چیز میز لازم دارم 😁بگو اگر فرصت نداری پول بریز کارتم خودم برم بب ... من مجردم ولی اصلا روم نمیشه بگم پول بده یا ی چیزی برام بگیر مگر اینکه خودش بگیره اونم اگ زیاد بشه بهم برمیخورهشاغلم هستماشتباه این اخلاقم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 37492 من مجردم ولی اصلا روم نمیشه بگم پول بده یا ی چیزی برام بگیر مگر اینکه خودش بگیره اونم اگ زیاد بشه به ... به دوست پسرت منظورته روت نمیشه ؟
الاااههه عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 2833 به دوست پسرت منظورته روت نمیشه ؟ نه عزیزم الان سینگلمکلا به دوست پسر نامزد شوهر روم نمیشه...بنظرم خودش باید بدونه...