2777
2789
عنوان

بیایین لطفا🙂

75 بازدید | 10 پست

شما وقتی میفهمین یکی جوابتون از عمد نمیده  و همش میگه مثلا دور کار هستم یا دور درس هستم اما بعدا میبینید مثلا داخل اینستاگرام جایی انلاین بوده ولی جواب نداده چکار میکنید؟🥲🥲

من خیلی اذیت میشم ولی اون همش میگه دور گوشی نبودم و فلان😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه یکی دوبار باشه که هیچ اما اگه خیلی باشه رابطم باهاش کم میکنم شاید دوست نداره ارتباط برقرار کنه ...

ولی من واقعا نمیتونم مثل خودش رفتار کنم من همیشه به دقیقه نمیکشه که جوابش میدم😔🥲

ولی من واقعا نمیتونم مثل خودش رفتار کنم من همیشه به دقیقه نمیکشه که جوابش میدم😔🥲

نمیدونم دوستته

دوست پسرته 

نامزدته نمیدونم کیه ولی اگه رفتارای دیگشم تغییر کرده شاید دوست نداره ارتباط برقرار کنه باهات

نه دوست دختر نیست کسی که نشست بازیم داد دوست دختر نیست کسی اومد برگشت بهم گفت من فقط تو رو واسه سرگ ...

وقتی بهت گفته توهم خل بودی ولش نکردی دیگه وگرنه کارت به اینجا نمیکشید 😐🚶‍♂️