2777
2789
عنوان

مهم ترین ادم زندگیمه

424 بازدید | 5 پست

راستش من از وقتی عقد کردم شرایط فرق کرد دیگ نزاشت سرکار برم بابت این موضوع ما هرروز بحث داشتیم، چن هفته گفته قید این رابطه رو میزنم و کار برام الویته این چن هفته رفتم سرکار اما دیدم جدایی سخته من خیلی دوسش دارم ، به این نتیجه رسیدم ک من شروع عاشقانه ای نداشتم اما رفته رفته بشدت بهش علاقمند و وابستم 

خلاصه و مفید بگم امروز بهش پیام دادم، باهم رفتیم بیرون و شرایط رو پذیرفتم امروز فهمیدم چقدر دوریش سخته برام 

اونم گفت بهت قول میدم هیچ نیازی ب کار نباشه بمون خونه و خانومی کن ب لاک بازی و خانداریت برس قول میدم کم نزارم منم قبول کردم🙂

ممنونم از بچه هایی ک راهنماییم کردن تو تاپیکای قبل همراه بودن درسته من سختی زیادی برای کارم تحمل کردم اما همیرم ارزشش رو داشت مطمئن پشیمون نمیشم 

برای همتون آرزوی خوشتی و ارامش دارم🙏💞  

شکر و ماشالا کسیو داری که اینقد هواتو داره 

شوهر منکه هرشب و هروز و هر ثانیه عذابم میده 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
شکر و ماشالا کسیو داری که اینقد هواتو داره  شوهر منکه هرشب و هروز و هر ثانیه عذابم میده

الناز جان منم خیلی اذیت شدم ، یهو ازکار منع کرد منو ، این اخریا حتی می‌گفت تو داری بهم خیانت میکنی یا کار یا طلاق 

وقتی فهمید واهمه ای از طلاق ندارم با یه زندانی هیچ فرقی نداشتم خطمو عوض کرد پیج اینستامو ازم کرد پسورد عوض کرد ک نتونم وارد برنامه بشم و حتی اجازه نصب هیچ اپلیگیشنی رو بهم نداد 

اخرین باری ک اومد با بابام حرف بزنه واقعا دلم شکست از اون همه بی رحمی ک درحقش کردم هیچ جوره برام کم نمیزاشت فقط میگفت سرکار نرو 

الان تصمیم گرفتم باهاش راه بیام میبینم همه دغدغش کار بود و اینکه کم براش وقت میزاشتم همچنان فضای مجازی ندارم سرکار هم نمیرم ، اما مشکلی ندارم چون میدونم همسرم با اون تحصیلات پرستیژ خیلی خواهان داره منم از دستش نمیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این انتخاب شماست و ایشالا خوشحال باقی بمونید

ولی ایا همونقدری که شما دلت تنگ شده بود اونم شده بود؟؟ 

کار کردن برای رشد تمام ادما لازمه فقطم بحث پول نیست که بگن بهت پول میدم‌ نرو،اگه یه روز باهات قهر بود نداد چی؟ حاضری غرورتو بذاری زیر پاتو ازش بخوای؟؟

من نمیگم همه باید تو زندگیشون منیت داشته باشن ولی وقتی یک نفر خواسته معقول شما رو اجرا نمیکنه، حواست باشه مجبور نشی تا اخر عمر هی کوتاه بیای که این رابطه رو‌حفظ کنی! چرخ های زندگی باید هم سرعت و هم سو‌بچرخن ! اگه هی کوتاه بیای یه جا میرسی بت اینکه دیگه تویی وجود نداره و شدی دقیقا چیزی که اون میخواسته نه لزوما خودت!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
این انتخاب شماست و ایشالا خوشحال باقی بمونید ولی ایا همونقدری که شما دلت تنگ شده بود اونم شده بود؟؟ ...

من برای فیلد تحصیلم خیلی زحمت کشیدم ، فیزیوتراپی همیشه جز فیلدهای تاپ دانشگاهی هست  

اما از اینکه اونم میخاست این رابطه ادامه کنه اصلا شک و ابهامی ندارم ، من خیلی خودمو درگیر کار کرده بودم ، همسر من نیازی ب کار کردن من نداره چندین برابر حقوق یک ماه من فقط گردش مالی یک روز کاریشه مطمینم از لحاظ مالی باهاش ب مشکل برنمیخوردم من همیشه کسی مد نظرم بود ک تحصیل کرده باشه و از لحاظ موقعیت اجتماعی لول خوبی  داشته باشه و شرایط خانوادگیش هم تطابق داشته بامن ک همه اینا رو تو همیرم پیدا کردم 

اما امیدوارم پشبمون نشم هرچند فیلد من جوری هست ک هیچوقت طعم بیکاری رو نخام چشید و هر وقت بخام میتونم از اول شروع کنم

من برای فیلد تحصیلم خیلی زحمت کشیدم ، فیزیوتراپی همیشه جز فیلدهای تاپ دانشگاهی هست   اما از ای ...

اصلا خوندی چی نوشتم؟؟!!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.