2777
2789
عنوان

خاطره بازی روز عروسی تون 😊🫂

1865 بازدید | 116 پست

سلام دوستان خوبید بیاید خاطره بازی  باچه اهنگی تانگو رقصیدید؟ لباس تون چجوری بود ؟ رقص چاقو تون با کی بوود؟  

من لباسم پفی و دنباله دار بود برای تانگو کلی با اقای همسر تمرین کردیم نتیجه عالی شد 🤩 

رقص چاقو رم دوتا از دوستام رفتن تو کلیپ محشر شد کلی تمرین کرده بودن😂🤗

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکه کیک نداشتیم تانگو هم خیییییلی دوست داشتمم ولی شوهرم خیلی خجالتی بود نرقصیدیم فقط من رقصیدم لباسم رادوست داشتم پفی فقط یه استین بندی داشت

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

کلیپ عروسی مون خیلی خوشگله با اهنگ قرارمون یادت نره منصور

کاش میشد همه ببیننش😍

فقط همین کلیپ داریم 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥