2777
2789

راهنمایی کنید باید چکار کنم 

۱ بعد چهار سال دوست پسرم اومد خواستگاری در تعیین مهریه همه چیز به هم خورد و حال روحی خیلییی بدی داشتم استرس فشار عصبی غیر ه 

۲دوست داداشم مرد داداشم افسردگی شدید گرفت حتی با کوچک ترین دعوایی که می دید بیهوش میشد کار پدرم شده بود یکی در میون من یا داداشمو به دکتر ببره

۳فهیدم دوست پسرم دو ماه بعد خواستگاری به هم خیانت کرده 

۴یه شب خواب دیدم گوشیه پدرمو چک میکنم فردا صبح گوشیه پدرمو چک کردم دیدم بله به مادرم خیانت می‌کنه وحتی نتونستم به مادرم بگم 

۵ تعیین ارث مادرم که  داییم ارثو بالاکشید

همه این اتفاقات در عرض پنج ماه رخ داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی بسه دیگه نگو😐

😂🤦یادم رفت دختر عموم همون لحظه که فهمیده بو د دوست پسرم اومده خواستگاریم رفته بهش گفته که منه بدبخت دوسال با یه نفر دیگه بودم و دوست پسرم باور کرد و اومد به منم گفت دوست پسرت دوسال با یه فرد دیگه بوده😂 اونم بعد چند ماه فهمیدم کار دختر عمومه

😂🤦یادم رفت دختر عموم همون لحظه که فهمیده بو د دوست پسرم اومده خواستگاریم رفته بهش گفته که منه بدبخ ...

چه خبیث بوده به اون چه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

😂این که چیزی نیست پرو خانم می‌گفت من باهاش ازدواج میکنم

میگفتی ارزونیت..زندگی قانون لیاقت هاست😂

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

😂این که چیزی نیست پرو خانم می‌گفت من باهاش ازدواج میکنم

😫😂

نمی دونن به این شرایط بخندم یا گریه کنم این همه درد از پدرم متنفر شدم از اطرافیان از سادگی خودم عشق چهار سال از سادگی مادرم از همه چیز بیزارم این همه اتفاق در این مدت کوتاه حتی گاهی اوقات می گم خودمو بکشم اینقدر وضعیت بده انگار تمام اتفاقات بد برا منه

ن اسی بیخیال مام در عرض ی سال هم از لحاظ مالی بدبخت شدیم😐هم من طلاق گرفتم البته الان دوباره مزدوج شدم🤣🤦‍♀️

هم خواهرم جدا شد هم مامانم بستری بود 

پیش میاد دیگ اتفاقه 

بدبیاری شماهم ک زیاد نبوده تعیین مهریه ک چیزی نیس اول راه تموم شده دوست داداشتم ب شما ربط نداره

ولی باباتووووو بگرر خفه کن یا اون زنو ی بلایی سرش بیار