2777
2789
عنوان

امروز تولدمه😘😘

311 بازدید | 23 پست

سلام دوستان ، وقتتون بخیر 

من امروز تولدم بود و همیشه با خانواده جشن

میگیریم . دیروز گوشت کبابی گوسفندی و مرغ جوجه ای

گرفتم از غصابی و مزه دارشون کردم . امروز جاتون خالی

درست کردم چه قدر هم خوش مزه بود .

کیک هم ، کیک نسکافه پودری درست کردم بعد لایه لایه

کوچیک بریدمش و لاش فیلینگ خامه و نسکافه و گردو گذاشتم و آخرش هم خامه کشیش کردم کامل . میوه اینا هم داشتیم . به نظرتون کافیه؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تولدت مبارک♥ بله عالیه

ممنون عزیزدلم

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بله کافیه  تولدتم کلیییییییییی مبارک    

ممنون عزیزم لطف کردین

گشنم شد،رژیمم🥴🥴🥴

بمیرم ببخشید

نوش جان معلومه که کافیه  من هیچ وق تولد خودم حال نداشتم برا خودم کاری کنم 😐

ممنون گلم 

چرا آخه؟

اتفاقا تولد خود آدمه که مهمه و باید کار انجام داد

چون روحیه خودمون بهتر میشه

ممنون گلم  چرا آخه؟ اتفاقا تولد خود آدمه که مهمه و باید کار انجام داد چون روحیه خودمون بهتر ...

نمیدونم تولد همه اطرافیانو میگیرم مادر خاهر همسر و....  

ولی تولد خودم حال رقصیدنم نداذم تا الانم اطرافیان برام تولد گرفتن میشه گف تولد حاضری داشتم حتی شامم نکیزارم اون روز کلا روز تعطیله منه😂راستی تولدت کلی مبارک

فقد منم روز تولدم عزا میگیرم؟

چزا عزیزم؟ باور کنین تنها کسی که میتونه بهمون کمک کنه خودمون هستیم . امروز باورتون میشه هیشکی از فامیلا تولد من یادشون نبود؟ اصلا مهم نیست . خودم حال خودمو خوب میکنم

چزا عزیزم؟ باور کنین تنها کسی که میتونه بهمون کمک کنه خودمون هستیم . امروز باورتون میشه هیشکی از فام ...

خیلی خوبه عزیز همیشه این روحیه رو داشته باش

ولی من روز تولدم تمام نادیده گرفته شدنام تمام دردام یادم میاد

تولدت خیلی مبارکا امشبو بهترینا واسه خودت بساز

نمیدونم تولد همه اطرافیانو میگیرم مادر خاهر همسر و....   ولی تولد خودم حال رقصیدنم نداذم تا ال ...

ممنون عزیزدلم لطف کردین . چند سالتونه؟ منم گاهی

اوقات اینجوری بی حوصله میشم اما چاره کار نیست .

تنها کسایی که میتونن حال ما رو خوب کنن خودمون هستیم .

باور کنین من اهل تولد لاکچری با کلی بادکنک و دیزاین نیستم .

همین تولد ساده هم حال منو خوب میکنه

خیلی خوبه عزیز همیشه این روحیه رو داشته باش ولی من روز تولدم تمام نادیده گرفته شدنام تمام دردام یاد ...

فداتون عزیزدلم . چند سالتونه ؟ 

کاش ذهنتون رو رها کنین ازین چیزا . متاسفانه ازین نادیده گرفته شدن ها و غصه ها رو همه دارن . بهترین انتقام نادیده گرفتنه