کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7338 عنوان درد شکم در بارداری 82 بازدید | 4 پست خانوما امروز یخوردع سرما خورده بهم شکمم خیلی درد میکنه چیکار کنم چی بخورم خوب شم یاحداقل دردش کمتر بشه؟برا بچم بد نیس؟شهر دیگم نمیتونم برم پیش دکترم دسترسی ب بیمارستانم ندارم متاسفانه تا فردا میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی 1402/07/11 | 17:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7338 یعنی چی سرما خوردت بهت؟ اومدم جایی توی مسیر خیلی سرد بود لباس گرمم پوشیدم ولی خیلی سرد بود چیزی نبود خودمو گرم کنم الان شکمم از سرما درد میکنه میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
عشققققق1368 عضویت: 1401/11/24 تعداد پست: 1133 اومدم جایی توی مسیر خیلی سرد بود لباس گرمم پوشیدم ولی خیلی سرد بود چیزی نبود خودمو گرم کنم الان شکمم ... ان شاءالله خبری نیست... یه چای بخور
کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7338 ان شاءالله خبری نیست... یه چای بخور خوردم همچنان درد دارم انگار ی چیزی تو شکمم تکون میخوره میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی