2777
2789
عنوان

همونیم که گفتم آبجیم‌ حال نداره

179 بازدید | 12 پست

روز ها بود هیچی نمیخورد شاید تو طول روز آب و دو سه قاشق برنج بخاطر فشار کاریش سال اول تدریسشه و کلا حالش خوب نیست

از دیروز هی بدتر شد میگفت گوشام درد میکنه بعد سر درد سرگیجه گریه میکرد کم کم حس کردم کلا دیگه چشماشم نمیتونه باز نگه داره فشارشو گرفتم ۶ بود به زور بهش غذا دادم عسل نمک 

یکم حالش بهتر شده الان خوابه 

ما پدر مادر نداریم با هم زندگی میکنیم دوقلوییم منم معلول جسمی هستم 

میشه براش دعا کنین حالش خوب بشه ناراحتم براش 

الانم گوشیشو برداشتم با نینی سایت خودش تاپیک زدم حس میکنم باز اینجا میگم اروم میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتره ببریش اورژانس... 

اگه خودت نمیتونی و خواهرتم توانایی نداره که بلند شه از جاش از یه همسایه ای کسی کمک بگیر یا زنگ بزن 115 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

ان شالله خوب بشه

ولی چرا خواهرتون تاپیکش گفته سر میز نهار میخوره چون مامان ناراحت نشه باز الان شما میگی ما مادر نداریم؟

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
عزیزم حتما ی مشکل روحی واسشون پیش اومده این حجم از ناراحتی واسه تدریس نیست و بهتره حتما بره دکتر که ...

نه اولیا سخت گیری میکنن 

مثلا میان اعتراض که معلمشون پنجره رو‌ تو کلاس باز نمیکنه هوا نیست 

این یه نمونشه مثلا دختر من تو نوشتن جمله برای قاشق دوتا نقطه گذاشته معلم ندیده در حالی که مدرسه دولتی و ۴۱ تا دانش اموز داره پایه دوم

ان شالله خوب بشه ولی چرا خواهرتون تاپیکش گفته سر میز نهار میخوره چون مامان ناراحت نشه باز الان شما ...

مامان بابام هستش میاد ناهار میاره ولی تنها زندگی میکنیم اونم مریض 

نه اولیا سخت گیری میکنن  مثلا میان اعتراض که معلمشون پنجره رو‌ تو کلاس باز نمیکنه هوا نیست&nbs ...

اخه این مسایل بزرگی نیست کهتا این حد اذیت بشه مگه شدید دختر حساسی باشه که اونم نهایت باید از روانشناس کمک بگیره متاسفانه تمام مشکلات روحی ماها توو بچگیمونه

اخه این مسایل بزرگی نیست کهتا این حد اذیت بشه مگه شدید دختر حساسی باشه که اونم نهایت باید از روانشنا ...

حساس عادت کرده به بی نقص بودن کلا خیلی کمالگراست دوران کنکورش هم همینطور بود تا رتبه های ازمونش از ۱۰ نفر برتر استان میرفت بالا تر مریض میشد سر مریض‌ شدناش رتبش ۳ رقمی شد در حالی که تک رقمی بود همیشه

الانم همون دوران اولیا حساسن کوچک‌ ترین چیز ها رو بهونه میکنن خواهرمم نمیتونه قبول کنه 

حساس عادت کرده به بی نقص بودن کلا خیلی کمالگراست دوران کنکورش هم همینطور بود تا رتبه های ازمونش از ۱ ...

حتما باید از روانشناس کمک بگیره کمالگرا بودن وسواس همه بر میگرده به مشکلی که توو بچگی واسش پیش اومده منم کمالگرام ولی از اوناییم که حس کنم نمیتونم عالی انجام بدم کلا رهاش میکنم یا اصلا سمتش نمیرم