2777
2789

وقتی میریم پارک نمیبرمش تو شلوغی بچه ها یا ببینم بچه ای علائم سرماخوردگی داره فوری بچمو از اونجا دور میکنم سه بار رفتیم شهرستان بچه ام مریض شد اینبار شوهرمو تنها فرستادم خودمون موندیم خونه احساس میکنم دارم در حق بچه ام بد میکنم از همه دورش کردم اینم بگم یه بار سابقه تب تشنج داشته برا همین از مریض شدنش خیلی میترسم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حساسم رو بچه م

و مدام اینو میپرسم از خودم

البته من به پسرم یواشکی میگم مثلا فلانی مریضه نرو نزدیکش

واقعا گوش میده و تابلو هم نمیکنه

ولی خودم براش جایگزین یه تفریح که دوست داره مبچینم برنامه شو

هر چی بچه تو‌محیط نباشه بدنش ضعیف میشه همین سرما خوردن ها بدن و مقاوم میکنه دربرابر میکروب و ویروس های محیط 

وقتی بچه مدرسه بره که نمیشه از بقیه جداش کرد یا نمیدونی کی بچش چطوره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
نه بد نمیکنی 

احساس میکنم به خاطر ترسم از همه دورش کردم نمیذارم بچگی بکنه هرچی میخوام به ترسم غلبه کنم نمیتونم تا میبینم یه بچه علائم داره و نزدیک دخترمه سرتاپام میشه استرس

هر چی بچه تو‌محیط نباشه بدنش ضعیف میشه همین سرما خوردن ها بدن و مقاوم میکنه دربرابر میکروب و ویروس ه ...

بخدا چندروزه فکرم همینه میگم دیوانه جان یکم ریلکس باش بره مدرسه چکار میکنی بعد میگم الان کوچیکه ادن موقع بزرگتره دیگه با تب دور از جون اون بلا سرش نمیاد که الان همش دوسالشه اون موقع هفت سال قطعا بدنش مقاومتر میشه

احساس میکنم به خاطر ترسم از همه دورش کردم نمیذارم بچگی بکنه هرچی میخوام به ترسم غلبه کنم نمیتونم تا ...

دلسوز بچتی خب 

یعنی اگر بزاری باهاشون بازی کنه و مریض بشه خوب می‌کنی ؟ 

خودت باهاش بازی کن 

یکم که بزرگتر بشه مدرسه می‌ره بین بچه ها 

✨🦋🤍I am valuable
نه اصلا کاربدی نمیکنی چون نگرانش هستی خواستم بگم وسواستو کم کن که گفتی سابقه تسنج با تب را داره پس ه ...

هربار تب میکنه من رسما میمیرمممم هیچ وقت اون روز لعنتی یادم نمیره 

دلسوز بچتی خب  یعنی اگر بزاری باهاشون بازی کنه و مریض بشه خوب می‌کنی ؟  خودت باهاش بازی ...

خودم خیلی براش وقت میذارم اما فامیل شوهرم هی با تمسخر بهم میگن حساسی بچه رو محدود کردی بخدا از خدامه با بچه های سالم بازی کنه اما اونا همیشه مریضن برا همین میترسم زیاد نمیبرم سمتشون بهشون برمیخوره مسخرم میکنن