2777
2789
عنوان

موهای دخترم

306 بازدید | 31 پست

عمش برده بودش واسه مدل ک یادبگیره خیلی کوتاه شدن از پشت سر ..میبرمش پارک فک میکنن پسره ..ناراحت میشه خیلی ..با عمشم حرفم شد آخه گفته بود برا مدل مصری میخوام الان دخترم پشت سرش عین پسراست ایقد ناراحتم برا موهاش 

تروخدا چیکارکنم راهکاری ندارید شربتی چیزی ....

اب برنج بزار رو موهاش خیلی خوبه 

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️        “Life is a like a balloon, if you don’t let go you will never know how far it can rise” 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلند میشه خودش دیگع 

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!

یه چیزی مثل کرنیلی کوتاه شده ولی پشت سرش عین پسرهاست..هرجا میبرمش میگن چرا اینجوریه اعصاب خودم و خودش خورد میشه حبسش کردم تو خونه طفلکو تا موهاش بیاد ی کم...پارک هم نبردمش دیکه 

یه چیزی مثل کرنیلی کوتاه شده ولی پشت سرش عین پسرهاست..هرجا میبرمش میگن چرا اینجوریه اعصاب خودم و خود ...

البته جای نگرانی نیست ما مانمون خدش قیچی دست میگرفت کوتاه میکرد که راحت باشیم بعدم یه مدله شما میتونی کلاه بزاری

جانم فدای رهبرم 
یه چیزی مثل کرنیلی کوتاه شده ولی پشت سرش عین پسرهاست..هرجا میبرمش میگن چرا اینجوریه اعصاب خودم و خود ...

بنظرم شما از نظر عقلی سالم نیستی بجای اینکه بچتو اروم کنی بگی عیب نداره عزیزم موهات درمیاد دختر قشنگم حبسش کردی تو خونه 😑 عزیزم حتما یه روانپزشک برو

اینجوری نکنین
اون بچه ناراحت میشه...اتفاق بزرگی نیفتاده که انقدر سختش میکنید...اینجوری اعتماد به نفسشو میگیرین..
اینجوری همیشه از حرف مردم میترسه!!
هرکی ازتون پرسید بگین چرا اینطوری شده
به دخترتون بگین غصه نخوره موهاش بلند میشه..بهشم یاداوری کین هرشکلی که باشه خوشگله:)

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃