2777
2789
عنوان

موهای دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 31 پست
مصری پشتش کوتاهه دیگه من خودم موهام خیلی کوتاه مدل گرگیه هرکیم میگع مث پسرایی خوشحال میشم 🥲🤣

ن گفته بود مصری ولی مصری کوتاه نکرده نمیدونم خرابشون کرد یا چی ..عین مدل موی پسرهاست پشت سرش هم کچل کچلی نامیزون ..عینکی هک هست ..دیشب یه پسربچه آی ک از داروخونه دیدش بش گفت پسری !!!!از سلمونی اومدی ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن گفته بود مصری ولی مصری کوتاه نکرده نمیدونم خرابشون کرد یا چی ..عین مدل موی پسرهاست پشت سرش هم کچل ...

شما باید میزدین تو دهن اون پسر!!!
نه اینکه دخترتونو حبس کنید

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

منم موهام مصریه

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):

بیخیال بابا 

واسه چه چیزایی غصه میخورین 🙄🙄

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!
اینجوری نکنین اون بچه ناراحت میشه...اتفاق بزرگی نیفتاده که انقدر سختش میکنید...اینجوری اعتماد به نفس ...

ن بهش خیلی میگم مخصوصا وقتی حموم میکنه زود خشک میشه میگم ببین چقد خوبه اذیت نمیشی 

بچه های کلاسشم بش میگن وای چرا موهات ایقد زشت کوتاه شده پشت سرت چرا اینجوریه ..چون دخترم قبلن موهاش بلند بود و بور و ابریشمی ..بچه ها کلاس میگفتن موهات چه نازه واینا...الان تو روحیش تاثیرگزشته

بنظرم شما از نظر عقلی سالم نیستی بجای اینکه بچتو اروم کنی بگی عیب نداره عزیزم موهات درمیاد دختر قشنگ ...

وا این چه حرفیه ...منظورم اینه فقط مدرسه میره ....فقط  پارک نمیبرم که کسی بش بگه چرا موت اینجوریه دخترم کسل بشه ..شما رو فکرخودت کارکن لطفا

ن بهش خیلی میگم مخصوصا وقتی حموم میکنه زود خشک میشه میگم ببین چقد خوبه اذیت نمیشی  بچه های ...

خوبه  
خب بگین مقنعشو در نیاره
همیشه ممکنه تو ظاهرمون یا یه قسمتی از زندگیمون مشکل بوجود بیاد
مردمم حرف بزن
ما باید شرایط کنترل کنیم..حالا دخترتون کوچیکه ولی شما ازش حمایت کنین..با معلمشون صحبت کنید...  

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بابا نی نی سایت چقد بد شده بخدا ..اه من راهکارخواستم گیر دادین ب ی کلمه من ...من دخترم جوری بزرگ کردم عین یه گله روحیشم عالی تو هر زمینه ای بش پروبال میدم ک موفق بشه درآینده....چون قشنگی موهاش زبانزد همه بود خودشم موهاش دوست داشت ..الان ک عمش بد کوتاه کرده و اطرافیان بهش میگن تو روحیش تاثیر میزاره هرچی منوباباش تشویقش میکنیم اعتمادبنفس بش میدیم باز میره مدرسه خوب ۳۸تا شاگردن بالاخره هرروز چنتاشون باز ب دخترم میگن یا پارک محلی پیش خونمون ...مجبورم شب ببرم پارک محله های اونورتر که دوستاش اونجا نیستن تا این دوماه بگذره موش بلند بشه چون ماشینم ندارم پارک‌های دورتر امکانش کمه چون شوهرم دیر میاد ولی گاهی میبریمش براروحیش ...چرا بیخودی قضاوت میکنید۱۵ساله های سایت ...

ن گفته بود مصری ولی مصری کوتاه نکرده نمیدونم خرابشون کرد یا چی ..عین مدل موی پسرهاست پشت سرش هم کچل ...

به بچت مظلوم نمایی یاد نده میزدی تو دهن پسره میگفتیننت تو رو با ماشین کچل میکرده 

من نهمم چند روز پیش یه پسره بهم تنه زد از پش کیفشو گرفتم زدم در کو.. نش 

به دخترت یاد بده جلویحرف هر کره خری و احد ناسی کم نیاره 

حساب قبلا برای فرد دیگه ای بوده 😇🙏