2777
2789

دیشب خیلی خسته بودم رفتم بخوابم بعد یه ۲۰ دقیقه ای گذشت با داد و بیداد از خواب بیدار شدم حالت خواب نبود انگار بدنم بی حس شده بود قلبم گرفت و بعد یچی داشت جدارمیشد یعنی خواب نبود خودم بودم بعد بیدار شدم چند سوره و صلوات و اینا فرستادم دوباره خوابیدم دوباره همونجوری شدم اینقدر وحشتناک که دلم نمیخواست بخوابم همش حس میکردم یچیزیم میشه دیگه تا اینکه مامانم دید حالم بده اومد کنارم خوابید تونستم بخوابم

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بعضی وقتا تو خواب بدنم سنگین میشه و هیچ کاری نمیتونم انجام بدم حتی نمیتونم داد و فریاد کنم که یکی کمکم‌کنه 

احساس میکنم روحم میخواد جدا بشه😐

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
روحت داشته از بدنت جدا میشده

آخه چرا؟

چیکار کنم بعد امروزم انگار سرم از داخل یعنی حس میکنم مغزم یه درد عجیب داره یا چشامو میبندم همینجوری میشم قلبم یجوری میشه امروز همش یا کم میزنه یا زیاد نمیدونم چم شده خیلی میترسم روز آخرم نباشه الان چند ثانیه خوابم برد بدنم بی حس شد سریع بیدار شدم یا از تو انگار بدنم میلرزه

روحت عجله داشته بره ، ولی مغزت هشیار بوده  همینجوری گفتم مطمئن نیستم

بعد امروزم انگار سرم از داخل یعنی حس میکنم مغزم یه درد عجیب داره یا چشامو میبندم همینجوری میشم قلبم یجوری میشه امروز همش یا کم میزنه یا زیاد نمیدونم چم شده خیلی میترسم روز آخرم نباشه الان چند ثانیه خوابم برد بدنم بی حس شد سریع بیدار شدم یا از تو انگار بدنم میلرزه

آخه چرا؟ چیکار کنم بعد امروزم انگار سرم از توریعنی حس میکنم مغزم یه درد عجیب داره یا چشامو میبندم ...

یک صفحه قران بخون بعد پاشو برو یکم راه برو بیرون دم کرده بهار نارنج بخور یک صدقه هم بده بعد با خیال راحت بخواب به حرفام گوش کن به یک دلایلی می‌دونم دارم چی میگم 

ببین خواهش استرس نگیر که بدتره 

دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚
یک صفحه قران بخون بعد پاشو برو یکم راه برو بیرون دم کرده بهار نارنج بخور یک صدقه هم بده بعد با خیال ...

خب نمیشه بگی منم بدونم چیه؟

بعد بهار نارنج نداریم

خب نمیشه بگی منم بدونم چیه؟ بعد بهار نارنج نداریم

نه نمیشه واقعا نمیشه بگم 

گل گاو زبون بخور گلاب هم رو بالشتت بریز ذهنت خالی کن بخواب 

دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚
نه نمیشه واقعا نمیشه بگم   گل گاو زبون بخور گلاب هم رو بالشتت بریز ذهنت خالی کن بخواب&nbs ...

فقط چیز خطرناکی که نیست؟

من همش حس میکنم میخوام بمیرم خدایی نکرده

نه کارهایی که گفتم بکنی نه 

مسی حتما ماموران میکنم امشب بعد گلاب با دستم یذره پخش کنم رو بالشتم نه چون خیس بشه که نمیتونم بخوابم

نه نمیشه واقعا نمیشه بگم گل گاو زبون بخور گلاب هم رو بالشتت بریز ذهنت خالی کن بخواب

میشه بیاین من پارسال ازتون پرسیدم گلاب ریخنم رو بالشت خوبم شدم

اما امسال 4.5 شبه هر شب 5.6بار اینجوری میشم گلابم ریختم جواب نمیده توروخدا بگین چیکار کنم اینقدر نخوابیدم دیگه خستم