2777
2789

فقط رو ۱۰ ارز اول سرمایه گذاری کن، بیشتر ارزها بیس مناسبی ندارن، نهایت برای طولانی مدت  رو په په یا بی بی دوج اونم در حد خیلی کم مثلا ۵ یا ۱۰ تومن سرمایه گذاری کن

فقط رو ۱۰ ارز اول سرمایه گذاری کن، بیشتر ارزها بیس مناسبی ندارن، نهایت برای طولانی مدت  رو په پ ...

من با ۵ میلیون  شروع کردم ولی عضو گیری کردم تا الان ۲۷ سودش کشیدم ۵ تمنم هست الان وسوسه شدم ۲۰۰ بریزم میگم نکنه بره واقعا عالیه ۱۰ ارز چیه ؟ 

دخترقشنگم خداروشکرتورودارم  ممنونم رنگ چشمات مث رنگ چشمای مامان فیروزه ایه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی  خریدی کی فروختی

این خریدنی نیست فقط ثبت نام میکنی عضو میگیری کد داره هیچ کاریم نمیکنی فقط روزی ۳ بار تایید میکنی هیچ کاریم نکنی روزانه ۵ دلار بت میده

من با ۵ میلیون  شروع کردم ولی عضو گیری کردم تا الان ۲۷ سودش کشیدم ۵ تمنم هست الان وسوسه شدم ۲۰۰ ...

اگه ارز جدیدی هست احتمال اینکه اسکم بشه زیاده، مواظب باش وسوسه نشی

این خریدنی نیست فقط ثبت نام میکنی عضو میگیری کد داره هیچ کاریم نمیکنی فقط روزی ۳ بار تایید میکنی هیچ ...

چطوری میشه بیشتر توصیح بدی مثل مای هست من دوسال کامل پای استخراج کروم اکانتم پرید 

چطوری میشه بیشتر توصیح بدی مثل مای هست من دوسال کامل پای استخراج کروم اکانتم پرید 

ببین این باید اول ثبت نام کنی کیف پول تشکیل میدی بعد هرچقدر تونستی پول می‌ریزی بعد یه کد بت میده تو میتونی با این کد افراد زیادی بیان زیر مجموع ات هرچقدر بیشتر عضو گیری کنی خودش بت دلار میده مثلا هر افراد ۳۵ دلار بعد از ۵ تا عضو میری مرحله ی دوم به تعداد افراد ۵۰ دلار بت پاداش میده کلا خیلی خوبه کار خاستیم انجام نمیدی یه مربع روزی ۳ بار میزنی روش 

ببین این باید اول ثبت نام کنی کیف پول تشکیل میدی بعد هرچقدر تونستی پول می‌ریزی بعد یه کد بت میده تو ...

بعضی وقتام مناسبت داره خودش پاداش میده 

ببین این باید اول ثبت نام کنی کیف پول تشکیل میدی بعد هرچقدر تونستی پول می‌ریزی بعد یه کد بت میده تو ...

ممنون میتونی پولو برداشت کنی دیگه ؟؟

اول باید چقد بریزی

اپلیکیشنش چیه

به درد نمیخوره، اینکه شد شبکه هرمی ، تابلوعه کلاهبرداریه و شما هم اومدی اینجا عضوگیری کنی

ممنون میتونی پولو برداشت کنی دیگه ؟؟ اول باید چقد بریزی اپلیکیشنش چیه

عاره مث ارز های دیگه قفل نمیکنه هرچقدر توانته  ولی هرچی بیشتر سود بیشتر ثبت نام میکنی بزن گوگل

به درد نمیخوره، اینکه شد شبکه هرمی ، تابلوعه کلاهبرداریه و شما هم اومدی اینجا عضوگیری کنی

مگه مجبورت کردم یا بت کد دادم