2777
2789
عنوان

برای سفر هوایی چه مدل کالسکه ای خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 45 پست
چه مارکی بهتره؟ بعد جمع که میشه اندازش چقدره؟ مال خودش جمع که میشه خیلییییی فضا میگیره

فک کنم برای بچہ ھای من گودبیبی بود ۔

خیلی راحت جمع میشد و جای کمی تو صندق عقب میگرفت۔ 

ااتفاقا منم مامانم دلیجان از این بزرگا گرفتہ بود ھمونطوری نو بردم پسش دادم ۔

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
کالسکه عصایی از نظر ابعادی کوچیکتره ، راحت جمع میشه منم تاحالا نداشتم ، اصلا تاحالا بچمو سوار هواپیم ...

ساکتم نباشه راه ببر بهش غذا میدن خ خوشمزه😍ازین اسباب بازی ها براش ببر سرگرم سه ، خانمه بچشو اینجوری آروم میکرد مهمانداران هم واقعا مهربان بودند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازهمون عصایی ها دست دوم بگیرم ماهم رفتیم سفر من مارک دلیجان داشتم بزرگ سنگین بود یکی دست دوتودیوارشه ...

ااا پس راضی بودی شما ، منم همینکارو میکنم🙏🏻

مامان دوتا گل پسر

ساکتم نباشه راه ببر بهش غذا میدن خ خوشمزه😍ازین اسباب بازی ها براش ببر سرگرم سه ، خانمه بچشو اینجوری ...

خوب شما خودت مهربونی بعضیا تا بچه صداش درمیاد یا بازی میکنه چنان اخم و تخم میکنن انگار از شکم مادرشون بزرگ بودن 

من خودم خیلی رعایت میکنم مزاحم بقیه نباشیم ولی خوب بچست

مامان دوتا گل پسر

فک کنم برای بچہ ھای من گودبیبی بود ۔ خیلی راحت جمع میشد و جای کمی تو صندق عقب میگرفت۔  ااتفاق ...

من خیلی پشیمونم گرفتم تفاوت قیمت زیادیم نداشت ولی ما تجربشو نداشتیم دقیقا ماشین من ۲۰۶ بود پسرم نوزاد بود اصلا جا نشد حتی رو صندلی عقب 

مامان دوتا گل پسر

وای در کل من کالسکه خ سبک ک جاگیر نباشه میپسندم هم خوشککلتر هم سبک 

منم ولی سیسمونی بود دیگ .سر سیمونی اینقدر مامان بابام ذوق داشتن اصلا نظر من مهم نلود هرچی خودشون خوششون میومد و بامزه بود میخریدن😅😅😅

مامان دوتا گل پسر

هرمارکی برات مهم نباشع عصایی کلا کالسکه خوبی نیست کاراییش پایین مثل کالسکه های دلیجان قوی نیستن کارک ...

اها درسته پس مارکش اونقدر تاثیر نداره چون خیلی سبکن گفتم بچم نیوفته خدایی نکرده😅😅

مامان دوتا گل پسر

مگه غیرعصایی رو میذارن ببری من خودم از این بزرگا داستم از یکی عصایی قرض کردم

اره میزارن مشکلی نداره تازه جزو وزن بارم حساب نمیشه 

اخه قرض کردنم داستان داره نمیدونم چجور باهاش رفتار میشه تو بار هواپیما شرمنده نشم 

مامان دوتا گل پسر