2777
2789

یه سال از عروسیم میگزره خونودم از شهرستان هزار کیلو متر را اومدن خونم دو روزی موندن بد رفتن تهران خونه فامیلا دیگم بد اومدن خونه من دوباره مامانم اینا پدرم نیومد کشاورزه چون ،پدر شوهرم زنگ زد ب بابام گفت خونوادت اومدن اینجا پسرم پول ندارع این حرفا شوهرم درسته ندارع ولی کار میکرد همون روز خرج میکرد چون بد سالی مامانم اینا اومدن بد چون طبقه پایین پدر شوهرم زندگی میکنیم ایقد با بابام دعپاذکرد بد اومد پایین با خونودم دعواذمردن اونام رفتن با چشم پر اشک خونه شوهرم رفت با مادرش خواهرش اینا دعوا کرد آبروم بردین این حرفا پدر شوهرمم گفت از خونم برید بیرون جهازتوندمیرزم تو کوچه دیگ بغضم گرفته در ب درد دنبال وامم توروخدا خیریه یا کسی وام چیزی می‌فهمه بگه پول قرضی بخدا بدبخت شدم خدا جواب فوشای ک دادن ب خونودم بده خوندم طفلیا اومدن فقط دیدنم گفتن خرج پسرم زیاد شده شوهرم گفت ب تو من دارم میدم آبروم جلو خونوده زنم بردی تازه ب باباش زنگ زدی خاعرشم فوش میداد گفت بگو برن گم شن اگ پول داری گمشو از خونه بابا بیرون اون خاهرشم ازدواج کرده پول رهن نداریم 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه اه چه حیونایی 

ببین شده نصف جهیزیتم بفروشی

از اون خونه میری 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اه اه چه حیونایی  ببین شده نصف جهیزیتم بفروشی از اون خونه میری

اره ولی مامانم گفت جهارتو نمیخاد بفروشی تازه جهازیم نیست بزور پنجاه تومن بشه اگه خونه رهن گرونه شوعرمم روزی ۳۰۰ تومن کار می‌کنه ولی با خونوده شوهرم دیگ قهرم ب شوهرمم گفتم باهاشون سرد باش ابری تو رو هم بردن چون مادرش پیام میده مامان جون بیا بالا شام بخور بیا فلان چیز بخور میکشونه بالا شوهرمو همش سمت خودش فقط باید برم از اینجا 

شکرخدا شوهرت آدمه  اگه مثل سیب زمینی بود چه میکردی

چندفه هم ب شوهرم گفته اینو طلاق بده وگرنه از این خونه باید بری شوعرمم گفت می م از خونه فکن یه پسر دارن تک پسره ایقد وخشین

یا خدا، چقدر گشنه هستن اینا. خدا بهت رحم کنه که قرار یه عمر باهاشون زندگی کنی. خاک بر سرا به جای ا ...

بد با دوستم حرف زدم دو روزم رفتن خونه دوستم خونودم چون اینجا دعوا میکردم باعاشون دوستم گفت خونده تو خونوده منم هستن خدارو شکر اون بود وگرنه خونودم کجا می‌فرستادم پشیمون شدن مامانم اینا گفتن مادر جان کاش نمیومدبم کاش لااقل برنج گوشت اینا با خودمون می‌آوردیم مامانم هر روز زنگ میزنم گریه می‌کنه میگه کاش نمیومدبم تورو هم بی خونه کردیم 

به شوهرت تنها پیام میده بیا شام بخور بعد شوهرتم میره میخوره میاد؟

نه پیاماش خوندم شوهرم گفت من شام خوردم سیرم بد گفت نگه میدارم فردا بیا مامان جان سهمتو گزاشتم گفت باشه چیکار کنم مادرشه شیطانن ولی به شوهرم گفتم هر وقت میگه مامان جان این حرفا یادت بیار ابرو نزاشتن بهت گفت می‌دونم ولی باباشم هر روز مشتری میاره خونه ک میخام بفروشم این حرفا 

اره ولی مامانم گفت جهارتو نمیخاد بفروشی تازه جهازیم نیست بزور پنجاه تومن بشه اگه خونه رهن گرونه شوعر ...

الان بهترین موقع اس واسه رفتن

معمولا شوهرا زود این چیزا رو یادشون میره 

و عین قبل میشن 

از موقعیتت استفاده کن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
الان بهترین موقع اس واسه رفتن معمولا شوهرا زود این چیزا رو یادشون میره  و عین قبل میشن  ...

میدونم عزیزم ولی پول رهن خودت میدونی وام اصلا پیدا نمیشه ب همه سپردم تو خودت جای من بزار وقتی پول نداری چ جوری رهن کنیم

الان بهترین موقع اس واسه رفتن معمولا شوهرا زود این چیزا رو یادشون میره  و عین قبل میشن  ...

بزار تاپیک جدید بزارم ببینم دخترا چی میگن جهازم بفروشم یا ن