2777
2789
عنوان

خانواده خواستگارم قهر کردن

274 بازدید | 16 پست

سلام. آقا من یه خواستگار رو دفعه اول توی کافه دیدم اونا گفتن دفعه بعد میایم خونه شما. 

بعد ما زنگ زدیم که اگه موافق باشین، قرار بعد توی پارک باشه دفعه های بعد تشریف بیارین خونه. 

اونا اول گفتن باشه. بعد یه ساعت قبل قرار پیام دادن ک نمیتونیم بیایم. بعدم با یه پیام رسمی و سنگین خدافظی کرد و گفت قرار بعدی رو اطلاع میدم. الان یه هفته گذشته

بنظرتون اشتباه بود ک بگیم نیان خونه؟ آخه از یه جا خوندم دو سه قرار اول بیرون باشه بهتره. اول خوب هم رو بشناسید. بعدم برا همه خواستگارای دیگه همینکار میکردم. نظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من زشت بود کارتون عزیزم 

شما وقتی دیدیش و همو پسندیدین ظاهری 

دیگه الان باید رسمی تر برگزار میشده 

و اونا میومدن خونه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

خیلی زشت شد ک نگفتین بیان خونتون 

مگه دوس پسرته ک برین تو پارک 

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺

پارک و کافه رفتن واسه دوس پسره

رسمی میان خواستگاری تو خونه میگین یه مدت نامزد باشن بشناسن همو

زیر نظر خانواده میرن بیرون قرار میزارن صحبت میکنن رفتارا رو میبینن همدیگه رو میشناسن

با ابله بحث نمیکنم

پارک و کافه رفتن واسه دوس پسره رسمی میان خواستگاری تو خونه میگین یه مدت نامزد باشن بشناسن همو زیر ...

کی گفته؟ الان دیگه قدیم نیست

طرف مگه از جونش سیر شده سر هرخواستگاری ببرو وردار بذار

به قولم دوستم که اومدیمو اصلا همونپسندیدن

یا خانواده ها دیدن به درد هم نمیخورن

اتفاقا الان همه میرن بیرون ببینن همو میپسندن

فقط اشتباه این عزیز این بوده که وقتی اونا گفتن سری بعد خونه شما گفته نه

کی گفته؟ الان دیگه قدیم نیست طرف مگه از جونش سیر شده سر هرخواستگاری ببرو وردار بذار به قولم دوستم ...

شما میتونی ببری پارک، ببین چند نفر قبول میکنن و ناراحت نمیشن

خواستگار اگه بدرد نخوره همون اول تو تماس رد میکنن ، اصلا به قرار خواستگاری و جلسه تو خونه نمیرسه، ادم اونیو راه میده که کم و بیش ادم حسابیه و ارزش تامل و فکر کردن و معاشرت و شناخت بیشترو داره

والا ما نه شنیدیم تا حالا نه دیدیم کسی به خواستگار بگه نیا خونه بریم پارک!!

مگه قراره خونه رو بخورن؟!یا تا اومدن عقد کنن؟! یا تو خونه طرف بریزن بکشنشون؟!

میومدن خونه حرفاشونو میزدن اگه مناسب بود ادامه شناخت و دیگه کافه و پارک و رستوران و....

فوقش به درد هم نمیخوردنم تموم میشه

به نظرم من که بی احترامیه و زشته و حق داشتن دیگه سراغشونو نگیرن 

با ابله بحث نمیکنم

شما میتونی ببری پارک، ببین چند نفر قبول میکنن و ناراحت نمیشن خواستگار اگه بدرد نخوره همون اول تو تم ...

ما الان چند ساله میریم پارک قراره اوله خواستگاری

یه نفر دونفرم نبودن

تقریبا همشون خودشون خواستن که پارک یا کافه باشه

به جز ۱نفر 

خوندی چی گفتم؟؟

گفتم اومدیمو خانواده ها تو برخورد از هم خوششون نیومد 

یا فهمیدن از بعضیا لحاظا هم سیاق هم نباشن

یا ظاهری حتی دخترو پسر ازهم خوششون نیاد

شما از پشته تلفن طرفو میپسندی ؟؟

معلومه کم تجربه ای

بعدشم نگفتم بگین نیان

طرف خودش قراره اول پیشنهاده بیرونو میده قبول میکنن 

مثله خواستگار همین خانوم

ما الان چند ساله میریم پارک قراره اوله خواستگاری یه نفر دونفرم نبودن تقریبا همشون خودشون خواستن که ...

از قدیم رسم این بوده و درست هم بوده و اکثریت اینکارو میکنن

چهار نفرم مد جدید درست کردن ،دلیل بر درست بودنش نیست

از نظر خیلیا قرار خواستگاری رو تو پارک گذاشتن زشته

همین تاپیک ببین چند نفر گفتن کار استارتر درست نبوده

در ضمن قرار خواستگاری و دوران نامزدی واسه شناخته بیشتره،تهش اینه به درد هم نمیخورن و تمام میشه

آدم قرار نیست بخورن که شما میترسی بیان خونه دختر

سالهای سال همین بوده و هست

نمیدونم چه اصراری دارین بگین همه مردم تا الان اشتباه میکردن و کاره شما درسته!

با ابله بحث نمیکنم