2777
2789
عنوان

چیکارکنم پریود بشم

193 بازدید | 24 پست

سلام خانوما چیکارکنم پریود بشم تورو قران قطره ویتاگنوس خوردم نشد زرد چوبه خوردم نشد گلاب خوردم نشد زعفرون نصف پیاله کوچولو ها خوردم نشد اویشن خوردم نشد هیچی افاقه نمیکنه 😔😔مجردم ورزش میکنم زیر دلم تیر میکشه ونمیاد کمردرد دارم نمیاد ۵روز گذشته توروخدا یه راه نشونم بدید 

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه یه چیزی بپرسم؟

بخاطر ورزش اسکیت میشه ادم پریودش به هم بریزه و ده روز زودتر بشه؟ اگه دو سه روز قبلش ۳-۴ساعت بدون وقفه تمرین کرده باشه؟

زنجبیل دارچین گلاب نبات  بخور خوب میشی روزی دو سه تا غلیظ 

رازیانه اندازه ده دونه دوم کن بخور هویج هم بخور کیست سینه در نیاری..  سه چهار روز بخور ول کن . پریود میشی بیشتر نشه هاا... تو پریودی چایی دارچین زنجبیل نبات بخور. ببند شکمتو . سردی نخور. از روز سوم پریودی کاچی بخور برا صبحانه . با روغن سیاه دونه و زیتون چرب کن زیر شکمت قسمت تخمدان 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
میشه یه چیزی بپرسم؟ بخاطر ورزش اسکیت میشه ادم پریودش به هم بریزه و ده روز زودتر بشه؟ اگه دو سه روز ...

خونه نیستم حالم انقد بده حد نداره 

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘
رازیانه اندازه ده دونه دوم کن بخور هویج هم بخور کیست سینه در نیاری..  سه چهار روز بخور ول کن . ...

تخمدان چپم نبض میزنه ازترس گریه میکنم میترسم 

به قاشق میریزم تو یه لیوان آب بینی رو میگیرم یه نفس میخورم دو سه ساعت بعد پریود میشم😅

من دوباره میخورم یکی ناشتا خوردم یکیم شب فقط زیر دلم دردگرفت یذره 

برو یه امپول بزن تموم بشه بره این کارا چیه

آمپول میدونی پوکی استخوان و کلی چیز دیگه میاره . اگه استفاده میکنی نزن زیاد . من پریود نمیشدم دکتر می‌نوشت استاد. دانشگاه هم هست . اونجایی که میرفتم برام میزد یه ماما پیر بود گفت اینقدر نزن کارای دیگه کن پریود بشی. این آمپول زیاد خوب نیست بعدا کلی مریضی میگیری و.....

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
آمپول میدونی پوکی استخوان و کلی چیز دیگه میاره . اگه استفاده میکنی نزن زیاد . من پریود نمیشدم دکتر م ...

خو چیکارکنم بیاد 

آمپول میدونی پوکی استخوان و کلی چیز دیگه میاره . اگه استفاده میکنی نزن زیاد . من پریود نمیشدم دکتر م ...

بله امپول هم قطعا یک باره نه هرماه 

اگه کسی اینقدر پریودش بهم ریخته هست باید ب فکر درمان باشه