2777
2789
عنوان

پریود نشدن

372 بازدید | 20 پست

کسی تجربه داره من بعدیه رژیم اشتباه پریودم قطع شد الان وزنم نرمال شده باقرص ال دی استروژن چند دوره شدم یدوره هم بدون قرص هاشدم اماالان دوباره۴۵روزپریودنشدم اگه راه حلی دارید کمک کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی اینا رو بخوری پریود شی .قرص آهن من خوردم یه بار خوردم درجا شدم ، زنجبیل خوبه 

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

اول برو دکتر اگر حامله نبودی  میتونی اینا رو بخوری پریود شی .قرص آهن من خودن یه بار خوردم درجا ...

گلم من مجردم دکترگف یه کیست کوچیک دارم قرص ال دی داد کمبود آهن هم نداشتم زنجبیل رآکتوری مصرف کنم

خب من خیلی طول کشیدتابه وزن نرمال برگردم بخاطرکمبود وزن شدید الان۳سال پریودنشدم 

چند سالتونه. دکتر رفتید، شاید کیست باشه

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

احتمالا هورمون های بدنت به هم ریخته گلم یا اگه متاهلی بیبی چک بزار شاید باردار باشی 

وای که چقدر عوارض داره رژیم های خود سرانه منم قبلا چند بار گرفتم ولی فایده نداشت همش گرسنگی میکشی انگیزه رو از دست میدی به خاطر کم کاری تیروئید و پرخوری عصبی وزنم خیلی رفته بود بالا از برج 9 با وزن 91 کیلو تحت نظر پزشک تغذیه هستم 9 روز پیش بازم نوبت داشتم 68 کیلو شدم 3 وعده اصلی با 2 تا میان وعده داده دارو هم بهم داده هر 21 روز میرم مطبش رژیم و داروم عوض میشه رژیم آنلاین هم داره 

من تمام مشکلاتم (کمر درد و پا درد، کم کاری تیروئید، کبد چرب گرید 2،تنبلی تخمدان و پریود نامرتب) همه رفع شد خدا رو شکر 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰