2777
2789
عنوان

جهیزیه با داماده یا عروس؟

1355 بازدید | 127 پست

سلام پیرو تاپیک های قبلی مادر اون خانمی که قراره با برادرم ازدواج کنه زنگ زدن و گفتن که جهیزیه با داماد هست قبلا هم گفته بودن ولی جدی نگرفتیم

غیر از جهیزیه رسم دارن که داماد حتما خونه داشته باشه که اون خانم گفته باید پدرتون خونه بالای ۱۰۰ متر تو نقطه شهر خریداری کنه و خونه باید منطقه ۱ باشه

اگه در جریان نیستین:برادرم قراره با یه خانمی که متارکه کرده و یه دختر ۱۰ ساله داره ازدواج کنه

برادرم مجرد بوده تا بحال و یکسال از اون خانم کوچیکتره

غیر از اینا مهریه ۱۳۷۲ سکه ای تعیین کردن که با اصرار رسوندن به ۱۰۰۰ تا سکه بعلاوه تمام شروط ضمن عقد حق طلاق و حق تقسیم اموال و خروج از کشور و ...

و گفتن که رسمه نامزدی و عقد رو باهم برگزار کنن و برای همین  برای آخر همین ماه قرار عقد گذاشتن  بنظر شما درسته مستقیما عقد کردن؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

نظر من و شما مگه مهمه

مهم برادرته که پذیرفته

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نذارید عقد کنن

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

وای گناه داره طفلک برادرت با این همه گرونی

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

خیلی خیلی معذرت میخوام 

مگه برادرتون مغز خر خورده یا مشکلی چیزی داره که به این شرایط راضی شده 

از طرف من بهش بگو عشق افسانس فقط تغییرات هورمونیه دوروز ماست و خیار بخوره گریه کنه بهتره تا با همچین شرایطی ازدواج کنه

تو عرب ها جهیزیه خونه عروسی با داماده.... 

عرب های ایران هم این رسم درست رو دارن.... 

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

ما جهزیه با دختره ،ولی واقعا این همه شرط رو میخواید قبول کنید خیلی زیاده دیگه الان هیچکسی هزار  تا مهریه تعیین نمیکنه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
نظر من و شما مگه مهمه مهم برادرته که پذیرفته

نه دیگه جای بحثی نمونده برای ن قضیه

فقط میخواستیم بدونیم باید زیر بار عقد بدون نامزدی و دوران آشنایی و جهیزیه بریم یا نه؟

اصلا جایی چنین رسمی دارن؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

چ شرایط سختی دارن🙄🙄🙄🙄

تا جایی ک من دیدم و شنیدم تو اطرافیان جهیزیه با دختره

چند تا تیکشو پسر میگیره 

بیشتر تحقیق کنید 

شناخت کافی دارید ازشون؟

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
نه دیگه جای بحثی نمونده برای ن قضیه فقط میخواستیم بدونیم باید زیر بار عقد بدون نامزدی و دوران آشنای ...

بله خیلی خانواده های سنتی اصلا نامزدی ندارن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

براساس شرع و قانون، جهیزیه و تهیه مسکن و... به عهده‌ی زوج هست. 

ولی این شرایطی که خانواده‌ی عروس گذاشتن، اصلاً منطقی و جالب نیست. 

خودشون کجا میشینن که خونه‌ی صد متری توی منطقه یک میخوان؟ با اون همه سکه مهریه؟!!! 

البته یه نکته‌ای هست، اونم اینه که کسی که تجربه‌ی یه زندگی ناموفق داشته، از آینده میترسه و سعی میکنه سنجیده عمل کنه و سخت بگیره، ولی دیگه نه در این حد!