2777
2789
عنوان

بسته پستی

42 بازدید | 4 پست

بچها م خونه نبودیم پستچی بستم رو الکی زده تحویل گیرنده داده شد! الان برمیگرده پست؟؟تا چندوقت میمونه امروز ک تعطیله فردا برم ممکنه برگشت بزنن یه روزه؟😑😑😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نیاره من صبح فردا برم بنظرت یروزه برگشت میزنن؟🥲

اگر عجله دارید خودتون فردا برید اداره پست تحویل بگیرید. ولی پیشنهاد میکنم زنگ بزنید اداره پست و شماره پستچی منطقه رو بگیرید و با خودش صحبت کنید(گزارش براش رد نکنید چون تو این اوضاع اقتصادی ممکنه جریمه بشن پس بهتره با پستچی محلتون خوب برخورد کنید)از طرفی ممکنه بسته پیشش باشه و داخل اداره نباشه تا بهتون تحویل بدن برای دفعات بعدی هم شماره رو ذخیره کنید تا همیشه باخودش موضوعات رو حل کنید. اینها رو از سر تجربه میگم.