2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از تابلو خوانی باید شروع کنی مهدی افضلیان رو سرچ کن دوره رایگان آنلاین هم داره کارگزاری آگاه.بعد باید کندل شناسی رو یاد بگیری داخل سایت فرا چارت هست اونم رایگانه.نواحی عرضه و تقاضا یا همون مقاومت و حمایت رو باید یاد بگیری آیدین جبارپور دوره پرایس اکشنش واقعا خوبه .بعد نوبت اندیکاتور هست بهترینش rsi.cci.macd.adx.هست ایچی موکو هم خیلی خوبه .مولتی تایم فریم و انتخاب تایم فریم برای معامله .روند رو باید کامل یاد بگیری.و همه اینها به اضافه آموزش حجم معاملات که اندیکاتورها والیوم هست باید با استفاده از همه این آموزش ها باید برای خودت یه سیستم معاملاتی تعریف کنی و بهش اعتماد کنی و حد ضرر و حد سود هم قبل از تریدبرای خودت بزاری و بهش پایبند باشی.همه اینها که گفتم رو حداقل 6ماه تا 1سال تمرین کنی رفتار شناسی بازار رو هم سعی کن یاد بگیری.درگیر اندیکاتور نشو و فقط برای تایید گرفتن روند ازش استفاده کن.خط روند رو که داری یاد میگیری کنارش حجم معاملات رو آموزش ببین تا درست بتونی روند رو درک کنی چون سوخت مورد نیاز برای یک روند حجم معاملات هست و همیشه باید حجم معاملات باید روند رو تایید کنه.و نکته نهایی تا حرفه ای نشدی دست به معامله نزن و فقط چارت رو تماشا کن .موفق باشی 

اول از تابلو خوانی باید شروع کنی مهدی افضلیان رو سرچ کن دوره رایگان آنلاین هم داره کارگزاری آگاه.بعد ...

مرسی عزیزدلم خیلی لطف کردی بهم  توضیحاتت عالی هستن مشخصه انشالله موفق باشید ❤️❤️😘😘😘😘😘

عزیزم وارد بورس ایران نشو پولتو جایی دیگه سرمایه گذاری کن.بورس اینران قماربازی کلا.هم دستگاری از طرف دولت هم نوسانگیری توسط حقوقی ها دیگه چیزی تهش برا ماها نمیمونه.ضررو ضرر.

اگر هم وارد شدی با همین مقدار ضرر خروج کن.

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊