2821
2789
عنوان

چیکار کنم ۵ صبحی بشمم؟؟

77 بازدید | 8 پست

یه هفته واسه مدرسه دخترم ساعت ۶ بیدارشدم خیلییی خوب بود کلی تایم داشتم ب همه کارام میرسیدم اخه میبردمش میاوردمش الان سرویس گرفتیم براش این یه هفته مریض شدیم کلا همه چی بهم ریخت اما واقعا از این به بعد ک قراره با سرویس بره شاید کارام بکنم تایم زیاد باشه بخوابم البته میتونم کارای دیگ بکنم اما خوابم میگیره مثلا اصلا صبونه نمیخورم بخورم هم فقط تخم مرغ دوس دارم کره مربا پنیر اصلاا خیلی دوس دارم صبونه بتونم بخورم کلا همه چیم روتین باشه و ورزش کنم فقط حرفش رو میزنم دلم میخاد اما خیلیییی سخته ۵ بیدارشم حالا تصمیم دارم کتاب ۵ صبحی هارو گوش بدم شاید دلایلی وجود داشته باشه توش ک بخاطرش بیدارشم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام شب ساعت گوشی تو بزار رو ۵ صبح خوب

یا

هرشب موقع خواب به بالشتت بگو ساعت ۵ صبح بیدارت کنه،  روز اول و دوم شاید چند دقیقه ای عقب جلو باشه ولی بعدش بالشت جان راس ۵ بیدار میکنه 😃🙃 خودمم اینجوری بیدار میشم 😉😁

مهر به ماه نیست، مهر به"دل"❤است

میگن سنگ بزرگ علامت نزدنه توی همه چی زندگی صدق میکنه حالا همون ۶ را بیدار شو بچه هات را بیدار کن شوهرت را بفرس کار و یه باشگاه برو برای ۸ تا ۹و نیم هم خونه باشی و کارای خونه را انجام بدی تا ظهر و بعدازظهر هم بقیه کارات را بکن شب ها هم دیگه ۱۱ بخواب