2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادویه اچار میزنم معرکه میشه . بعدش هم سرخش میکنم

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂                                                                           
ناراحت شدم🥲

ناراحت نباش

اول مرغو سرخ کن تا طلایی بشه بعد مرغارو بردار پیاز تفت بده فلفل دلمه ای و هویجم تفت بده یه کم بعد رب و ادویه بزن تفت بده تا رنگ رب باز شه بعد مرغارو بنداز رو اینا و آب جوش بریز 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

اسی جان .من وقتی مرغ رو می خوام فریز کنم.قبلش پیاز و فلفل دلمه و سیر رو ریز میکنم مرغها رو میزارم داخلش.لیموی تازه هم میریزم .بعدش فریز میکنم.

برای پخت هم .وقتی یخش باز شد؛ پیاز و فلفل دلمه ای رو  که قبلا زدم ؛میریزم بیرون.

ته ظرفی که میخوام مرغ رو پخته کنم.پیاز و هویج و فلفل دلمه و سیر رو حلقه میکنم ؛ مرغا رو میچینم روش.یکم که جوشید؛تو یه ظرف دیگه سُس رو آماده میکنم.

برای سُس زردچوبه ؛دارچین؛ هل؛ نمک؛ رب؛ ابغوره؛ و کمی گلاب و زعفرون رو مخلوط میکنم میریزم رو مرغا.

با حرارت کم میجوشه.خوشمزه میشع.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

من اینجوری درست میکنم خیلیم خوشمزه میشه البته دیگران میگن.مرغ هاامومزه دارمیکنم پودرمرغ .فلفل سیاه.زردچوبه.زعفرون.نمک.اب نارنج.پیازازوسط قاچ وداخلش میزارم ودوحبه سیربوش ومیگیره و حسابی مخلوط ونیم ساعت استراحت وبعدپیازهاروبرمیدارم  ومیزارم باشعله کم نیم پزشه اصلااانبایدبپزه  .وبعدسرخ  میکنم وسس درست میکنم میزارم توسس واب مرغی که توش نیم پزشد صاف میکنم ومیریزم توسس جدید واصلاااب نمیریزم عالییی میشه.توسس جدیدپیاز خیلی ریزوحسابی سرخ میکنم ورب میزنم وسس قبلی

واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید

من اول میزارم یخ مرغ باز بشه بعد بهش نمک و زردچوبه میزنم و میزارم تویخچال حدود 1ساعت،بعد میارم بیرون و حسابی سرخشون میکنم با روغن و کرده،بعد درش میارم، بعد یه پیاز درشت رو رنده ریز میزنم تو همون روغن سرخ میکنم، زردچوبه و فلفل سیاه یکم دارچین و زنجبیل و ادویه کاری و پودر پیاز و سیرو پودر زیره و پودر لیمو عمانی  میزنم و وقتی تفت خورد دو قاشق رب اضافه میکنم، وقتی رب هم سرخ شد مرغارو میچینم و 3تا لیوان آب جوشیده که ولرم شده و زعفرون دم کرده اضافه میکنم در قابلمه رو میزارم، عاااالیه این روش، خیلی خیلی مجلسیه

اخ اخ بابام یه کدبانوییه که نگو انقد خوشمزه درست میکنه مرغارو البته بگم آشپزه حیف نیست دستورشو ازش میگرفتم

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز