اسی جان .من وقتی مرغ رو می خوام فریز کنم.قبلش پیاز و فلفل دلمه و سیر رو ریز میکنم مرغها رو میزارم داخلش.لیموی تازه هم میریزم .بعدش فریز میکنم.
برای پخت هم .وقتی یخش باز شد؛ پیاز و فلفل دلمه ای رو که قبلا زدم ؛میریزم بیرون.
ته ظرفی که میخوام مرغ رو پخته کنم.پیاز و هویج و فلفل دلمه و سیر رو حلقه میکنم ؛ مرغا رو میچینم روش.یکم که جوشید؛تو یه ظرف دیگه سُس رو آماده میکنم.
برای سُس زردچوبه ؛دارچین؛ هل؛ نمک؛ رب؛ ابغوره؛ و کمی گلاب و زعفرون رو مخلوط میکنم میریزم رو مرغا.
با حرارت کم میجوشه.خوشمزه میشع.