2777
2789
عنوان

رژیم فستینگ

3445 بازدید | 7 پست

سلام سلام

خانم گلا هرچی خوبه بیاید باهم شریک بشیم

من ده روزه الان رژیم فستینگ گرفتم

سبک ۱۶_۸

۱۶ ساعت روزه

۸ ساعت بقول بقول

اولاش فکر میکردم جواب نمیده !

من چون دیر بیدار میشم از خواب صبحانه کنکله و میشه ناهار و شام برای من و میان وعده

چهار روز اول واقعا سخت بود برام !

خیلی سختتتتتتتتتت

ولی کم کم عادت کردم

البته اینم بگم یکم معده ام درد کرد چون قرص میخوردم که با قرص معده حل شد تقریبا

اهل شکلات و کمی هله هوله بودم که قطعشون کردم اونارو

آب خیلی بیشتر میخورم طی طول روز که بدنم کم آب نشه

توی تایم رژیمم اب و چای و قهوه بدون شکر مجازه

ورزشم نکردم و در حد همون پیاده روی عادی داشتم

دوستا هنوز خودمو وزن نکردم ولی حجم بدنم کمتر شده

مطمعنم حجمم اومده پایین ترنسبت به قبل

وزنم میکنم چند وقت بگذره که مطمعن تر بشم

خواستم بگم اگر موقعیت باشگاه و ورزش سخت رو ندارید رژیم فستینگم‌امتحان کنید ببینید بدنتون چجور جواب میده

چشم‌ انتظارِ کودکی،ثمره ی عشق شیرین ما🥹به زودی من مادر و عشقم پدر میشویم😇هرکسی یه نی نی توی خونه داره برای ما هم دعا کنه🙏بد هیچ کسی رو نخواین ! چراغ هرکی خاموش بشه، چراغ شما پرنور تر نمیشه!

سلام لاغر شدن یکهووی با فشار به بدن بعده ها مشکلان ایجاد میکنه... رژیم بدون زیرنظر قرارگرفتن متخصص خطرناکه و ناخواسته ممکنه آسیب بزنیم به خودمون 

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
سلام لاغر شدن یکهووی با فشار به بدن بعده ها مشکلان ایجاد میکنه... رژیم بدون زیرنظر قرارگرفتن متخصص خ ...

حرفتون درسته عزیزم قبولش دارم.این مثل روزه اس گلم

نه تایم‌ناهار رو حذف کردم‌نه شام

سعی میکنم بهینه و خوب مصرف کنم مواد غذایی رو

ازقند و شکرو شیرینی ام کمتر‌استفاده میکنم حذفشون نکردم چون بدنم لازم داره سر درد میشم‌حذفش کنم

ضمننا تایم بیشتر نخوردن رو خوابم

از ریزه خواری و پرخوری عصبیم جلوگیری کرده

درکل بد نیست نسبت به باقی رژیما 

چشم‌ انتظارِ کودکی،ثمره ی عشق شیرین ما🥹به زودی من مادر و عشقم پدر میشویم😇هرکسی یه نی نی توی خونه داره برای ما هم دعا کنه🙏بد هیچ کسی رو نخواین ! چراغ هرکی خاموش بشه، چراغ شما پرنور تر نمیشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه بگیر اما نه بیشتر از شش هفته

بیشتر از شش چی میشه؟ شماموردی دیدی؟

گلم کدوم شهری؟ 

تاپیک قبلیتو دیدم 

نا امید نشو خدا بزرگه عموی من نزدیک ۲۰ سال بچه دار نشد 

فک کنم ۱۲بار آی وی اف کردن تا اینکه بالاخره یه بار جواب داد 

بعد اون باز دوسه بار انجام دادن و یه بچه دیگه هم گیرشون اومد 

دو تا از فامیلامون هم دکتر کاملا جوابشون کرد و گفت به هیچ وجه بچه دار نمیشین(مشکل از خانم بود) ولی به طور معجزه آسایی هردو باردار شدن یکیشون طبیعی و بدون هیچ دارو و دکتری و اون یکی با چند بار ای وی اف کردن

تو نی نی سایت عروسا همه: آرومن ولی مادر شوهرشون جنگی و پرخاشگر😑 از خانواده شوهرشون سرن😐 مجردی پرنسس بودن و خدمتکار داشتن ولی تو خونه شوهر دارن کلفتی میکنن😳همیشه هم احترام خانواده شوهرو داشتن ولی اونا بی دلیل بی احترامی میکنن😵‍💫 انتظار دارن شوهرشون اسمی از خانوادش نیاره🤨 اگه از خانواده شوهرشون کسی  بخواد بیاد خونشون کلی جبهه میگیرن و تاپیک میزنن که چیکار کنم زودتر برگرده خونش و .... و عجیب تر نظراتیه که بقیه میدن🫠 به خصوص اینکه میگن اگه اومدن کم محلی کن😳 برو تو اتاق نیا بیرون خودتو بزن به خواب🤐 برو حمام طولانیش کن تا پاشه بره🙄 اصلا چه معنی داره بخوان بیان خونتون؟!🫨 حالا اگه خانواده خودشون باشن: عزیزم مادرته حق داره بیاد/ خواهرته باید بیاد خونت/ اگه شوهرت ناراحت شد که میخوان بیان محلش نده وظیفشه😒 بابا بس کنید این کارا رو از خانواده شوهر هیولا نسازین🙃 درسته بعضیا واقعا احترام حالیشون نیس ولی درصد کمی دارن😊 همونقدر که خانواده شما حق دارن بیان خونتون و شما رو ببینن یا با بچتون سرگرم شن خانواده شوهرتون هم حق دارن🤗 اگه پدر و مادر شما زحمت کشیدن براتون پدر و مادر همسرتون هم زحمت کشیدن براش😇 همونقدر که خواهر و برادر شما، شمارو دوست دارن و مشتاق دیدارتون هستن؛ همونقدر خواهر و برادر همسرتون، دوسش دارن و دلشون میخواد برادرشونو ببینن😍 یه طرفه به قاضی نرین😉 خانواده شوهر غول نیستن اونا هم آدمن و حق دارن از محبت پسرشون برخوردار باشن❤️در ضمن اونایی که درمورد اسمم پرسیدین که چرا دو تا اسم مختلف میگم نیلا اسم مستعارمه و تو شناسنامه ی چیز دیگس ولی چون نیلا رو بیشتر دوس دارم اونو به کار میبرم/ 
حرفتون درسته عزیزم قبولش دارم.این مثل روزه اس گلم نه تایم‌ناهار رو حذف کردم‌نه شام سعی میکنم بهینه ...

بعضی از رژیم ها چون بدن عادت میکنه فکر میکنیم چیزی نیست اما در طولانی مدت خوب نیست برای همین متخصص تغذیه خبره میتونه راهنما باشن

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

سلام.

یک گروه تلگرام برای کاهش وزن بصورتی رقابتی ایجاد کردیم که کالری و فعالیت روزانه گزارش کنیم.....هرکسی با رژیم متناسب خودش...فقط گزارش کالری و موادغذایی و فعالیت و نکات و پیشنهادات هست....به کسی رژیم داده نمیشه...هرکسی رژیم خودش داره....فقط برای انگیزه و رقابت

لینکش می گذارم دوستان خواستند به دوستان گروه اضافه بشن

https://t.me/+vMk3ZUir38k4MDg8