2777
2789
عنوان

عروسی بیاین لطفا

342 بازدید | 18 پست

بچه ها من حدود ۲ هفته دیگه عروسیمه

بعد دختر داییم زنگ زد میگه من میخام لباس سفید بپوشم مشکلی نداری؟

اولش تو رودرواسی گفتم باش ولی بعدش پیشمون شدم بهش پیام دادم که ن یه رنگ دیگه بپوش

قشنگ خورد منو 

من مشکلی ندارم مهمونا هر رنگی بخان بپوشن ولی چرا زنگ زدی اعصاب من خورد کردی اخه😭😭هر چی میخاستی میپوشیدی روز عروسی کی به کیه آخه 😭😭😭

خیلی ناراحتم واقعاااا خیلی 

میشه لایکم نکنی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت نفهمیدم حالا چه اشکالی داره غیر عروس کسی لباس سفید بپوشه ،الان چرا اعصابت خورده خب بپوشه

مشکلی ندارم با سفید پوشیدن اون خانم

چرا باید به من زنگ بزنه آخه خب بپوش فکرمو درگیر کرد الکی 

میشه لایکم نکنی؟
برگشت بهم گفت بد کردم بهت احترام گذاشتم ؟؟😐تازشم به مادرمم زنگ زد یعنی خوبه به خانواده همسرم زنگ نز ...

جهنم بپوشه اونشب تویییی ک توچشمی فقط همه نگاها روتوعع کسی‌ ب دخترداییت زوم نمیکنه

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
جهنم بپوشه اونشب تویییی ک توچشمی فقط همه نگاها روتوعع کسی‌ ب دخترداییت زوم نمیکنه

بزار بپوشه من مشکلی ندارم 

ولی آخه زنگ زده میخاد بحث کنه 

میشه لایکم نکنی؟
بزار بپوشه من مشکلی ندارم  ولی آخه زنگ زده میخاد بحث کنه

می گفتی اون اجازه گرفتنت چیه این برخوردت چیه

هرکاری دوست داری بکن وقتی جنبه نظر پرسیدن نداری 

دیگه هم جوابش نمیدادی

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏