2777
2789

سونو دادم کیست دارم که دکتر گفت خیلی بزرگه ۷ سانته 

قرص جلوگیری داد گفت بخور و فعالیت سنگین نکن ممکنه خونریزی کنه 

نمیدونم از الان شروع کنم یا صبر کنم پریود بشم تا اون موقع هم ۱۷ ، ۱۸ روز مونده 

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاهلی؟ قرص جلوگیری رو تو هر زمانی از سیکل که اطمینان داشتی باردار نیستی میتونی بخوری به خاطر همین ...

اره متاهلم 

مطمینم باردار نیستم ایودی دارم 

خب اینجوری نظم قاعدگی بهم میریزه مشکلی نیست؟

اره متاهلم  مطمینم باردار نیستم ایودی دارم  خب اینجوری نظم قاعدگی بهم میریزه مشکلی نیست؟

آره دیگه تاریخ پریودت تغییر میکنه اشکال که نداره 

چون عجله داری زودتر قرص رو بخوری گفتم یعنی شدنیه 

وگرنه که میتونی صبر کنی تو قاعدگی

خدایا بزرگیتو شکر😂😂😂

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
خدایا بزرگیتو شکر😂😂😂

چقدر خوب فرهنگ خانوادت رو‌به نمایش میذاری 

ضمنا حسادت نکن به اندام دیگران بجاش تلاش کن به هدفت که تو امضاته برسی لاغر بشی که نخوای بخاطر حسادت به بقیه فحاشی کنی