2777
2789

خواهشا اگه فقط چیزی میدونید یا اطرافیانتون تجربه داشتن بگید

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم ، با قرص سرما خوردگی خوب میشم، کلاه خیلی تاثیر داره، محیط گرم، من اینا برام خیلی موثره. یه زمانی زندگیم مختل شده بود، با اینا حل شد. جوراب گرم و ساق بلند. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
منظورت آبریزش  بینی وعطسه است؟

فقط اینا نیست شدیده

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

اگه برای عطسه های زیاد و خارش بینی منظورته من خیلی گشتم راه حل نتیجه داری نبود نه دارویی نه طب سنتی فقط فهمیدم که باید سماق زیاد استفاده کنی بریز رو همه ی غذاهایی که میخوری تو طولانی مدت جواب میده ولی برای کسایی که خونشون رقیقه خوب نیست

🌃🏙
واکسن الرژی میری داروخانه ۱ میلیون پول میدی میخزی میژنی ذرست میشی تا ۳ سال بعد ۳ سال مجدد تکرار

تا حد امکان نمیخوام واکسن بزنم چون هیچ تضمینی نیست که کامل خوب بشه و خیلی خیلی بیشتر از یک میلیونه

من بعد عروسیم اومدم یه شهر دیگه تا ۴سال اوکی بودم..امسال باز برگشته..نمیدونم چراشو

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
یک‌حبه سیر هرروز صب خخخ منم دارم ولی نخوردم داداشم میخوره خوب شد

اخه همه اینا بستگی به نوع الرژی داره خب