2777
2789
عنوان

باز چشم زخم خوردم

114 بازدید | 2 پست

یه مهمون ناخونده شور چشم داشتم از دیشب که پاش رو گذاشته خونم اول پکیج که عین ساعت کار می کرد خراب شد. بعد خودم که چن وقت بود خیلی حالم خوب بود افتادم دارم از درد به خودم میپیچم. 

واقعا بر چشم بد و حسود لعنت.فضولم هست تا پاش رو بزاره میره در کمد آدم رو هم باز میکنه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

یه همسایه داشتیم تا بچه اش گریه میکرد شروع میکرد به هر کی که اونروز بچه اشو دیده بود بدو بیراه و فهش گفتن.میگفت فلانی امروز بچه امو چشم زده

یا فلانیو امروز اول صبح دیدیم لعنت بهش امروزمون خراب میشه

دیگه حتی میترسیدم باهاش سلامو علیک کنم نکنه بدبختیاشو بندازه گردن من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.