2777
2789

سلام..عزیزان.

موی مشتری خیلی کوتاه و خرد بود و خودش ی دم اسبی ساده میخایین..با موی متری هماهنگ موهاش این شینیون براش زدم خودش ک عاشقش شد...بنظرتون خوبه؟!؟

اینم نتیجه...👇👇👇

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس مشتری بیچاره رو چرا گذاشتی سایت؟؟؟؟

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

خیلی خوب شده.ولی خدایی موهای قبل از شینیون رو ب بدترین حالت ممکن شونه کردین تا بعد از شینیون بهتر ب چشم بیاد😂موهاش منو یاد سمندون انداخت

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
عکس مشتری بیچاره رو چرا گذاشتی سایت؟؟؟؟

عزیزم مشکلی نداشت تو پیجمو گزاشتم...بخدا اجازشو خودشون دادن😐😐😐😐😐😐

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

شما به این میگین شینیون؟این که یک دم اسبی ساده هست

ممنون عزیزم از نظرت

اتوعه؟

عزیزم موهای خودش خیلی خورد بود باید مو متری طوری کارمیکردیم ک تابلو نباشه..وایمکس خودش اصرار داشت ساده باشه و موهای خردش ب هم ریخته از زیر درمیاد..موهاش حتی با کش بسته نمیشد انقد خرد بود

خیلی خوب شده.ولی خدایی موهای قبل از شینیون رو ب بدترین حالت ممکن شونه کردین تا بعد از شینیون بهتر ب ...

عزیزم بعد شینیون کلییییی مواد استفاده شده ک مو نرم و خوش حالت باشه انتظار نداشت باش ک قبل شینیون چون موهاش وز بود بدون مواد اونجوری باشه