2777
2789

ارز دیجیتال نیست رمز ارز درسته اما تو ایران بهش میگن ارز دیجیتال 

شما باید یک حساب باز کنید مثل تراست ولت که کیف پول دیجیتال بهش میگن بعد برید صرافی هر ارزی که میخوایید رو بخرید بریزید داخل اون کیف پول و نگهداری کنید این یک روش

روش دوم اینه از طریق بازار فارکس با تحلیل کردن ارز دیجیتال بدست بیارید که کار هرکسی نیست و سرمایه خیلی بالا میخواد 

روش اول خوبیش اینه که ضرر نمیکنید پولتون صفر نمیشه فقط دچار نوسان میشه اما باید بذارین چند سالی بمونه تا یه سود خوب بده اما روش دوم با یک حرکت اشتباه تمام پولتون به باد میره 

وقتی برای بارون دعا میکنی..منتظر شل و گلش هم باش

تمام بازار های مالی دارای ریسک هستند قبل ورود حتما باید آموزش تحلیل تکنیکال و فاندامنتال یا همون اخبار رو ببینید مهمترینش تحلیل تکنیکال هست بین ۳ ماه تا ۶ ماه زمان میبره تا یاد بگیرید و بعدش باید تمرین کنید

این بازار ها دارای سود و ضرر هستند همیشه سود نمی کنید ضرر هم داره

دارای فشار روانی زیاد و اعصاب خورد کنی زبادی داره

ترجیحا فارکس یاد بگیرید ارز دیجیتال پشتوانه مالی نداره

بهترین منبع آموزشی هم یوتیوب هست 

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام بازار های مالی دارای ریسک هستند قبل ورود حتما باید آموزش تحلیل تکنیکال و فاندامنتال یا همون اخب ...

ممنون از شما ، من زیاد آشنایی ندارم  اما شنیدم اطرافیان خیلی تو این بازار سود کردند  .