2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم چندتا مریضی باهم دارم خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خ میترسم ازدواج کنم باردار نشم ، من از ۲۰سالگی ی اندو‌دارم دردناک سایزش بزرگ اما همون سایزی مونده ...

بنظرم من تامدت سونوم بشه دیگه ترس و استرس باردارنشدن یا شدن نداشتم،بیخیال شده بودم،وهمین باعث شد باردارشم

بعدم نگران نباش ته تهش اینه تخمکاتو ذخیره کنن ایشالله زود درمان اندومتریوز قطعی پیداشه

نه دیشب عضو شدم ازشدت ناراحتی

اها نوشته ۱۸ ساعت..

منم مثل تو خ وقتا درد دارم ، گاهی یهو میگیره مجبور میشم نرم سرکار و...همش نفخ دارم 

جالبه وقتایی که استرس دارم هم کیستم و بکنم ب شدت درد می‌کنه 

من فکر میکنم خ این بیماری با روان مرتبط هست

اها نوشته ۱۸ ساعت.. منم مثل تو خ وقتا درد دارم ، گاهی یهو میگیره مجبور میشم نرم سرکار و...همش نفخ د ...

ولی من فهمیدم رو سرامیک،سنگ سرد نیمکت اینجور چیزا که سرده میشینم دل دردام بیشتره،و گرمی میخورم برام اون ماه پریود بهتری

از شوهرمم خجالت میکشم با این همه مرضپادرد وکمردرد هم که هرازگاهیی میگیرم

عزیزم چرا از شوهرت خجالت میکشی ، عفونت شما ممکنه در اصل به خاطر شوهرت باشه و شوهرت بهداشت خودش رو رعایت نکنه ، در ضمن وقتی برای درمان عفونت اقدام میکنی ، شوهرت هم باید تحت درمان قرار بگیره ، شما درمان بشی اون نه دوباره عفونت رو با یه رابطه بهت انتقال میده

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

عزیزم چرا از شوهرت خجالت میکشی ، عفونت شما ممکنه در اصل به خاطر شوهرت باشه و شوهرت بهداشت خودش رو رع ...

نمیدونم خجالت نه ی جور حس بد دیگه،همش میگم چرا انقدر مریض میشم،ولی خداروشکر الان بهتر شدم از نظر روحی 

انگار یکمم ب خاطر همین نق وناله آدم حالش بدتر میشه

اونم چند دوره باهام قرص خورده

کلا خیلی رعایت میکنه