2777
2789
عنوان

درد و دلم راجع به شغلم

165 بازدید | 13 پست

سلام من دانشجوی فرهنیگان بودم و میگفتم من به معلمی علاقه دارم. 

امسال اولین ساله معلمیم هست الان که ده روز از کارم میگذره خیلی اذیت میشم و واسه رفتن به مدرسه گریه میکنم نمیدونم چمه 

کلاسم ۳۴ نفر دخترانه پنجم هست نمیدونم مشکل از چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد میان میگن معلما مگه چیکار میکنند.تربیت آدمی خیلی کار طاقت فرسایی سعی کن روش های کنترل رفتار رو یاد بگیری اولش اذیت میشی اگه بلده نباشی .ولی من لذت میبرم با این که سخته ولی شغلمو دوست دارم

خودمم میگم شاید چون تازه کار هستم برام سخته بعد میگم شاید من اصلا گزینه مناسبی برای نعلمی نبودم  ...

قطعا هستی اینقدر خوبه خانم شاغل باشه اونم معلمی قرص و محکم برو جلو 

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
بعد میان میگن معلما مگه چیکار میکنند.تربیت آدمی خیلی کار طاقت فرسایی سعی کن روش های کنترل رفتار رو ی ...

مثلا من یه مشکل اصلیم اینه که بچه ها خیلی حرف میزنن و مدام یعنی هر شاید نیم دقیقه تدریس من تیکه تیکه میشه

مثلا من یه مشکل اصلیم اینه که بچه ها خیلی حرف میزنن و مدام یعنی هر شاید نیم دقیقه تدریس من تیکه تیکه ...

بگو در صورت صحبت ازشون نمره کم میشه تدریست رو جذاب کن وسط تدریس شوخی کن جلب توجه باشه اصلا حرف نمی زنن