2821
2789
من، از اینکه به فکر همه هستم بجز ذهن و جسم و روحِ بی قرار و له شده ی خودم:)

متاسفانه ادمای خوش قلب و مهربون کمتر مهربونی میبینن ولی خویشتن دوستی و الویت قرار دادن خودتو تمرین کن خودمم مثل توام به همه اهمیت میدی ولی کمتر شنیده میشی

چون میخوام چهارشنبه طلاق بگیرم خیلی دلم گرفته😑

سخته میدونم ولی خیلی وقتا اون جا ک فک میکنی میوفتی  میشه سکوی پرتاب زندگیت دیدم که میگم تغییر سخته خیلی وقتا ما وابسته میشیم به شرایطمون حتی اگه خوب نباشه ی دوره داره واسه بعضیا ی ماه بعضیا یه سال ولی بعدش به این نتیجه میرسی اخیششش  کاش زودتر اقدام میکردی😅

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مننننننن ینی بدجور گرفته ها انگار ی وزنه گذاشتن رو قفسه سینم احساس خفگی دارم

عزیز دلم اگ لازمه بشین ی فصل گریه کن بعد یه دوش بگیر لازم شد احساساتت رو بنویس و پاره کن بعد یکم نرمش انجام بده و ی فیلم شاد دانلود کن

پام رو دیشب از گچ باز کردم الان خیلی ورم داره و درد میکنه، با شوهرم یه مشکلی پیش اومده براش خیلی نار ...

ی روزه عزیزم میگذره خیلی زود تا میتونی سر خودتو گرم کن اصلا واسه خودت پیتزا و هلو هوله سفارش بده ،بشین فیلم عروسیتو ببین و یا زنگ بزن به یه دوست قدیمی

ی روزه عزیزم میگذره خیلی زود تا میتونی سر خودتو گرم کن اصلا واسه خودت پیتزا و هلو هوله سفارش بده ،بش ...

باورت میشه اینقدر حالم بده که هیچکدوم از اینا رو نمیتونم انجام بدم فقط دراز کشیدم توی تخت

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
باورت میشه اینقدر حالم بده که هیچکدوم از اینا رو نمیتونم انجام بدم فقط دراز کشیدم توی تخت

عب نداره سخت نگیر منم وقتی حالم بده میمونم توی تخت ،ولی احساساتت رو تفکیک کن به خودت بگو چهار دلیل بد شدن حالم چیه و یه چرا جلوش بزار فیلم هم خوبه 

الهی ایشالله ک دلت شاد شه اگ بگی سبک تر میشی اکرم بی دلیله که یه فیلم کمدی بزار با پاپ کورن ببین

فداتشم 

بی دلیل نیس خیلی دلم گرفته 

از یه طرفی کراشم 

یه طرف درسا واقعا فشار میاد بهم 😔خیلی سخت میگذره این روزا 

میشه برام دعا کنید شاید خدا بشنوه صدای منو که فک کنم میوت کرده باشه

عزیز دلم حتما میگه وقتی ی دری بسته س ،می‌خواد پنجره ای که بازه رو نشونت بده،شعار نمیدمااا حرف دلی بود خودمم دلم گرفته ولی چاره ش فقط صبره میخوام از شرایط الانم رو بزنم بره یه دفعه وارد ۱۴۰۳شم😀

فداتشم  بی دلیل نیس خیلی دلم گرفته  از یه طرفی کراشم  یه طرف درسا واقعا فشار میاد ...

میدونم خودمم ترکیب کراش و درس رو داشتم نامصب نمیزاشت تمرکز کنم،😃مجبور بودم ۴۵دقیقه درس ی ربع خیال 😅تو هم زمان بندی کن هر چی تو تایم خودش فشار زیاد شد ناشناس بهش پیام بده

میدونی یه کانالی هس واسه دانشگاهه 

هیچکس ادمینه اونو نمیشناسه یعنی سیستمش اینه که ناشناس بمونه 

بعد سر جرئت حقیقت بهم گفتن پیدا کن کیه 

منم تو اون لینک ناشناسی که واسه کانال گذاشته بود تا هرکی انتقاد اینا داره بگه نوشتم که کراشم زوت گقت کسی منو نمیشناسه چطور رو من کراشی 

ازم مشخصات خواست گفتم چشام رنگیه ( تو دانسگاه هم منو چند نفر چشمامون رنگیه )  بالاخره انقد گقتم تا خودشو معرفی کرد اونم منو شناخت 

بعد بهم گفت ادامع بدیم من گفتم نه 

وقتی بهم زدم بعدش کراشم زدم واقعا روش🫥🫥 هرچقدر اصرار کرد گقتم نه بخاطر غرورم ادامه ندادم🙃🤦🏼‍♀️خیلی سخته 

همش گریه میخواد دلم

میدونی یه کانالی هس واسه دانشگاهه  هیچکس ادمینه اونو نمیشناسه یعنی سیستمش اینه که ناشناس بمونه ...

اگ بگم تجربه مشابه داشتم باور میکنی؟کلا دو ترم نگاه عاشقانه ش و از من انکار و قیافه ولی هرچند بهش فک می‌کردم,همه دوستاش میدونستن کلاسای خودش رو نمیرفت میومد سر کلاس من ،بعد دیگه تحویلم نگرفت  ،و من خیلیییییی بهش فکر میکردم خیلی یعنی خیلیییییب حتی ی باز با یکی دوست شد اومد با دختره جلوی من ،اذیت میشدم ،خوابگاه بودم یکی از دوستام کراش بود روش ،بهش پیشنهاد داد رد کرد بلاک تو اینستا با شماره من پیج فیک زدیم بهش پیام دادیم شب دوستم رفت ادامه چتشو من رفتم بعد گزینه تماس بود بغل گزینه فالو زدم یعنی دستم خورد یا خداااااا شماره مم داشت قبلا پیام داده بوددددد آبرومم رفتتتتت قشنگ تلافی کرد به همه نشون داد ،بعد اومد باهام حرف بزنه به بدترین شکل ممکن طرد کردم هرچند تا آخر بهش فکر کردم