2777
2789
عنوان

بخته بسته شده من

355 بازدید | 30 پست

سگ محلم نمیده سگا سگ واقعا پسرا هیچ هیچچچچچ رو من نظر ازدواج ندارن هیچچچچچ چرا اگه بگی زشتم خوب این که ازدواج کردن همسون خوشگل بودن اکه بگی آدم محجبه نیستم خوب ابن همه بیحجاب شوهر کردن بابا منم آدم نیازز دارم

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سوره میگم بخون  ص در ص ج میگیری برا حاجت‌های فوری

چی هزیزم 

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
شما چند سالته

۲۴ولی از سیزده سالمی دوست داشتم ازدواج کنم 🥲🥲🥲🥲

چی هزیزم 

بعد از نماز شام از جات بلند نشو همون سرجات ۴۱تا سوره توحید بخون برا هر حاجتی ک داری فوری فوری جواب میده ،میگن تا ۹۰ روز باید بخونی .یهو دیدی تا ۳روز یا ۱۰ روز بعد ب حاجتت رسیدی دیگ نمیخاد ادامه بدی ...خودم واقعا ازش جواب گرفتم ب دوستمم گفتم جواب گرفته انشاالله شما هم جواب میگیرین ص در ص

التماس دعا قشنگم

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

۲۴ولی از سیزده سالمی دوست داشتم ازدواج کنم 🥲🥲🥲🥲

بقران ی جوری گفتی فک کردم حداقل حداقل ۳۰ باشی

انشالله ک ی بخت خوب قسمتت بشه و باهاش خوشبخترین باشی

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

فک کنم ما عرضه نداریم بقیه با سیاست ازدواج میکنند

اره بخدا بمن میگن خوشگل قد بلند وای تو فلانی بهمانی آخر هیش کیم نمیگیرتم 🥲والا خالم با هفتاد سال سن خواستکار داره دوست خالم دوبار ازدواج کرده الان پسر مجرد خواستکارشه ایراد نیست ولی منظورمه هر آدمی با هر شرایطی موقعیت ازدواج پیش میاد واسه من نه 

بعد از نماز شام از جات بلند نشو همون سرجات ۴۱تا سوره توحید بخون برا هر حاجتی ک داری فوری فوری جواب م ...

عزیزدلم ممنونم ازتو منم برات دعا میکنم