2777
2789
عنوان

بخته بسته شده من

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۴ولی از سیزده سالمی دوست داشتم ازدواج کنم🥲🥲🥲

دختر خوب، سیزده سالگی یعنی چی🥲

الان سنت خوبه، باید صبر کنی، تا ادم خوب و مناسبت پیدا شه. 

من زمانی که همسن شما بودم خیلی خودمو به در و دیوار زدم و فکر میکردم خیلی دیر شده برام، مثل شمام خواستگار نداشتم.

تا اینکه چند مورد پیدا شد، فقط میتونم بگم لطف خدا مانع بدبختیم شد.

آدمایی که هیچ سنخیتی با من نداشتن، هیچ تناسبی، تفاهمی ... یکیشون خسیس و بی‌فکر بود(شغلش مهندس)، یکیشون از نظر خانوادگی و .. از من پایین تر( شغلش تکنسین اتاق عمل) ، یکشونم کلاهبردار و دروغگو (مهندس، کارگردان) .

میخوام هیچ وقت همچین کیسایی پیدا نشه . ... باید بخودت زمان بدی و مسیر و ریل زندگیتو پیدا کنی. دقیقا بدونی چی میخوای و ادم مناسب پیدا بشه. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، در من تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد.

بقران ی جوری گفتی فک کردم حداقل حداقل ۳۰ باشی انشالله ک ی بخت خوب قسمتت بشه و باهاش خوشبخترین باشی

اخه من از سیزده سالگی دوست داشتم ازدواج کنم فک کن ینی یازده ساله منتظر ازدواجم ولی بیشتر منظورم اینه هیشکی به دید ازدواج نمیخوادم منظور اینه خواستکار ندارم حالا بیاد حداقل آدم یه دلخوشی میکیره میدونی اینجوری همه میگن وا این چقد دختر بدیه که خواستکار نداره پریشب یکی از دوستای گروه همون میگفت فلان دختره که مثلا دور از جون ه ر زه بوده رو هم یه پسره خیلی عالی گرفت تو بببین جی هستی هیشکی نمیخودت اینقد عصبی شدم

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
اره بخدا بمن میگن خوشگل قد بلند وای تو فلانی بهمانی آخر هیش کیم نمیگیرتم 🥲والا خالم با هفتاد سال سن ...

موافقم تو تنها نیستی 

قطعا من و امثال ما خیلی زیادع ک حتی یه خواستگار براش نبوده

من همیشه ب خدا میگم بعضیا دوس پسر دارن هزارتا کار هم میکنند اصلا ب فکر ازدواج نیستن ولی سریع براشون خواستگار میاد

اونوقت منکه رابطه حرام نمیخوام تو منو ول کردی  ولی خدا بازم اهمیت نمیده

دختر خوب، سیزده سالگی یعنی چی🥲 الان سنت خوبه، باید صبر کنی، تا ادم خوب و مناسبت پیدا شه.  من ...

اره خوب ولی حس خواسته نشدن خیلی بده آدم بی زار میشه از زندکی 

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
همچین گفتی فک کردم۴۰سالته۲۴سال کوفته 

اخه اصلا منظورم به ازدواج کردن میست به اینه که اصلا خواستگار ندارم 

اخه من از سیزده سالگی دوست داشتم ازدواج کنم فک کن ینی یازده ساله منتظر ازدواجم ولی بیشتر منظورم اینه ...

غلط کرده گفته

۳چیز دست ادمی نیست

بدنیا اومدن

سن ازدواج و کلا ازدواج

مرگ

شاید خدا خواسته سر راه هرز ادم خوب بذاره ک دست از کاراش بکشه .

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

فکر کردم چند سالته! شما ک خیلی جا داری هنوز

اخه خواستکار ندارم این بیشتر از ازدواج مهمه میدونی همه هم میپرسم خواستکار داری الکی میگم اره این ادمو میرنجونه 

اسی برای حاجتت ۱۲ تا صلوات خوندم💎

عزیزم مممنون منم برات میخونم

اخه خواستکار ندارم این بیشتر از ازدواج مهمه میدونی همه هم میپرسم خواستکار داری الکی میگم اره این ادم ...

من دیدم کسایی رو که خواستگار نداشتن ولی اولین خواستگاری ک اومده ب دلشون نشسته و ازدواج کردن.

خیلی زوم نکن رو این موضوع

بدتر میشه

ی مدت بیخیال باش

زیادی خودتو درگیر این موضوع کنی نتیجه عکس میده