2777
2789
عنوان

کنکور(فرهنگیان)

282 بازدید | 20 پست

با تراز ۸۳۴۰ و رتبه ۶۴۰۰ تجربی فرهنگیان میارم؟؟

خیلی استرس دارممممم.😢😭😭

مصاحبه عمومیم راضی نبودم 

تخصصی کمی بهتر بود و تخقیقات محلی هم خبر ندارم چی شده چی گفتن 

البته خانواده فرهنگیم نمیدونم تاثیر داره یا نه

وای خداکنه زود بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال قبولیت بالاس

بخصوص برای ابتدایی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
فقط فرهنگیان زدی؟

بهداشت و ابتدایی زدم 

البته قبلش کاروفناوری هم زدم که چون اولویتش با شهرستان ما نبود شانس کمی دارم

و اینکه رتبم از دوستام  بهتره چون شهرستان کوچیکی هستیم میدونم کیا دعوت شدن 

فقط مصاحبم راضی نبودم

اول فرهنگیان زدم بعدش پرستاری

بهداشت و ابتدایی زدم  البته قبلش کاروفناوری هم زدم که چون اولویتش با شهرستان ما نبود شانس کمی ...

اگر به خاطر مصاحبه اختصاصی یا گزینش رد بشید کد ۵ یا۷ میخوره میتونید اعتراض بزنید.از نظر تراز قبولی قطعا ابتدایی رو به نظرم

اهان  تو نی نی سایت یکی ترازش مثل من بود گفت ۳۳۰۰ شده رتبش(انسانی بود)

خیلی ممنون گلم

انشالله توم‌قبولی بیای خبرشو بدی❤منم فرهنگیان زدم منتظرم 🥲

عشق یعنی صدای قلب بابا ❤صدای نفس کشیدن مامان