2777
2789
من شوهرم نمیدونم از کجا خریدش ولی فک کنم جاهایی ک ابزار و... میفروشن باشه یا جاهایی ک موکت اینا میفر ...

سلام.میشه بگید این فوم واسه سرمای کف خونه هم خوبه یا نه؟آخه زیر خونمون پارکینگه اصلا کف گرم نمیشه.ممنون میشم جواب بدید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.میشه بگید این فوم واسه سرمای کف خونه هم خوبه یا نه؟آخه زیر خونمون پارکینگه اصلا کف گرم نمیشه.مم ...

اره خوبه عایق گرما و سرما صداست دیه من کلا راضی بودم همه جوره منم فرشام ۱۲۰۰ بود نازک این انداختیم بهتر شد

ما هم واسه جهیزیه فرش هزار و دویست شانه خریدیم مادر شوهرم و خواهر شوهرم میگفتن خیلی سفتن پشیمون میشید روشون بشینید به نظرتون فوم بگیریم خوب میشن؟

خانومای نی‌نی‌سایتی لطفا یادتون نره که پشت هر اکانت یه قلب هست پس لطفا مراقب اون قلب باشید 🌺