2777
2789
عنوان

قشنگی های متاهلی از نظر شما چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از قشنگی های متاهلی اینه که یه مرد با همه ی ابهتش همش باید ناز ما رو بخره 

ناززز بخرما(ب لهجه شمالی

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
خداوکیلی؟😂

اره بیا بگو بعدش😂😂😂

کاربری قبلیم تعلیق شد😭 میشه واسه حاجتم یک صلوات بفرستی منم میفرستم برات🥺    من در حال جذب بهترین چیزا هستم برکت و فراوانی به زندگی من در حال ورود است 😇  (💍)خدایا شکرت بابت همه چیززززز  بهترین چیزا تو دنیا : املت با پیاز . چیپس و تخمه . شیر موز. شکلات زیاد خیلی زیاد :) وای الان که دارین‌این امضا رو میخونید من تو فکر شکلات کاکائویی ام راستی چشم گوسفند ام خیلی خوشمزس تو کله پاچه😶 (چندشم خودتونید) عاشق غذا های دریایی ام هر نوعش حتی ۸ پا😁 مرغ ام دوست دارم عاشق سبزیجاتم😭 عاشق خاب هستم :))))) در کل یک عدد انسان شیکمو خابالوام در عین حال هرچی بخورم چاق نمیشم🤣 متاهل و متعهد به وجودت🤍

هر غذایی خودت دوست داشته باشی میپزی. مجردی مامانت هر چی خودش دوست داشته باشه میپزه

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

هیچی برا من بغیر از زندانی بودن و حق هیچی نداشتن چیزی در پی نداشت

فقط به اجبار دارم زندگی میکنم و تحمل

کاش یه روزی ول کنم و برم 

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
حاکم آشپزخونه بودن 😅

حالا فکر کن این حاکم شوهرش آشپزی بلد باشه 😍😍😍😍

شما دستور بده خانومم🥰😬

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
یکی از قشنگی های متاهلی اینه که یه مرد با همه ی ابهتش همش باید ناز ما رو بخره 

عریزم اون واسه قدیم بود مردا حالا ب جای زنا ناز میکنن ها😒

دیدم ک میگم

کاربری قبلیم تعلیق شد😭 میشه واسه حاجتم یک صلوات بفرستی منم میفرستم برات🥺    من در حال جذب بهترین چیزا هستم برکت و فراوانی به زندگی من در حال ورود است 😇  (💍)خدایا شکرت بابت همه چیززززز  بهترین چیزا تو دنیا : املت با پیاز . چیپس و تخمه . شیر موز. شکلات زیاد خیلی زیاد :) وای الان که دارین‌این امضا رو میخونید من تو فکر شکلات کاکائویی ام راستی چشم گوسفند ام خیلی خوشمزس تو کله پاچه😶 (چندشم خودتونید) عاشق غذا های دریایی ام هر نوعش حتی ۸ پا😁 مرغ ام دوست دارم عاشق سبزیجاتم😭 عاشق خاب هستم :))))) در کل یک عدد انسان شیکمو خابالوام در عین حال هرچی بخورم چاق نمیشم🤣 متاهل و متعهد به وجودت🤍
من عاشق اینم که خونه خودم رو تمیز میکنم و خانوم خونه منم هر چی بپزم میخورن و همین که از هر جا بیام م ...

وای منم همیشه میگم هیجا خونه خود ادم‌نمیشه 😍

تمیز کردن خونه برام یک لذته