2777
2789

پنجشنبه رفتم بوتاکس خط اخم و پیشانی انجام دادم. الان چهار پنج روزه ولی اثر نکرده خیلی راحت میتونم اخم کنم. فقط ابروهامو که میخوام بالا بندازم متوجه میشم که سخته و یه فرقی با قبل کرده اما خط اخمم نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسه روز دیگه صبرکن

داره اثرمیکنه

نشدبروبگق ترمیم کنه

ده روزبعدفک کنم ترمیمه

بهرحال نگران نباش

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بوتاکس واسه وقتایی هست که ناخوداگاه اخم میکنی من مثلا گاهی تو خواب اخم میکردم یا جلو نور افتاب اخم میکردم حتی تو نور کم

اگر قرار بود کلا اخم نکنی که صورتت ایراد داشت

خدا همه برای صبر و عاقب بخیری پسرم دعا کنید اگر احتیاج به دعا داشتی تو یکی از تاپیکام بگو برات دعا میکنم💖
بوتاکس واسه وقتایی هست که ناخوداگاه اخم میکنی من مثلا گاهی تو خواب اخم میکردم یا جلو نور افتاب اخم م ...

بابوتاکس نمیشه اخم کرد

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بوتاکس واسه وقتایی هست که ناخوداگاه اخم میکنی من مثلا گاهی تو خواب اخم میکردم یا جلو نور افتاب اخم م ...

نه اینجوری نیست مادرم مرتب میزنه اصلا نمیتونه اخم کنه

فاتخه خوندم.

صلوات واسه خوشبختی پسرت فرستادم

بابوتاکس نمیشه اخم کرد

من سال هاست میزنم....میشه اخم کرد جلوی اخم غیر ارادی رو میگیره خیلی پیشونیم فرق کرد بعد از زدنش 

حالا بازم نمیدونم از پزشکتون سوال کنید ولی واسه من اینطوری بود

خدا همه برای صبر و عاقب بخیری پسرم دعا کنید اگر احتیاج به دعا داشتی تو یکی از تاپیکام بگو برات دعا میکنم💖
نه اینجوری نیست مادرم مرتب میزنه اصلا نمیتونه اخم کنه

اینجاتاپیکی خوندم

یکی گفت باتکرار چندباره بوتاکس دیگه ماهیجهاضعیف میشن وبوتاکس ماندگارمیشه یعنی فلج میشن عصب وماهیچه

شمادیدی؟

من سال هاست میزنم....میشه اخم کرد جلوی اخم غیر ارادی رو میگیره خیلی پیشونیم فرق کرد بعد از زدنش  ...

پوست پیشانی باز انگارجوون میشه

اینجاتاپیکی خوندم یکی گفت باتکرار چندباره بوتاکس دیگه ماهیجهاضعیف میشن وبوتاکس ماندگارمیشه یعنی فلج ...

نه در مورد مادرم که بعد از چند ماه اثرش میره و مجبور میشه دوباره بزنه. الان پنج ساله مدام میزنه